Ga naar inhoud

Cruise

Member
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    BMW Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Apeldoorn

Recente bezoekers van dit profiel

687 profielweergaven

Cruise's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

1

Reputatie

  1. Van dat af kitten zie je niets tot dat je het spatbord en de afdekplaat bij de ruitenwissers gaat verwijderen. Helaas geen foto's genomen. Onderaan bij de voorruit bevind zich een lasnaad. Dit is de bevestiging van het schutboord aan het chasis zit vast gelast. Deze naden worden in de fabriek afgekit echter bij ons had de medewerker wel erg creatief gewerkt. Beetje jammer dat je er alleen na 4 jaar pas achter komt.
  2. De auto is gisteren teruggekomen van de dealer en is daar dus bijna 2 weken geweest. Er heeft wat onderzoekstijd ingezeten echter 2.5si had het goed. Een lek bij de voorruit. De voorruit was de originele frabrieksruit en het bleek een probleem te zijn met de afwerking van de voorruit vanuit de fabriek. Dit is opnieuw afgekit. De dealer is diverse malen met de auto door de wasstraat geweest echter daardoor lag het probleem niet. Toen de brandslang werd toegepast kwam het water het interieur in. De auto is door de dealer opnieuw afgekit en de auto is weer waterdicht.
  3. bedankt voor de tips, dat wordt zoeken . De Z4 is nu iigv droog van binnen na de regen checken of er weer water staat. Ik laat de rechter voorstoel voorlopig even binnen staan. vloerbedekking omhoog houden en kijken of er water komt.
  4. We zijn terug gekomen van vakantie en bij het schoonmaken bleek de vloerbedekking aan de passagiers van de Z4 nat te zijn. Na het verwijderen van de stoel en de bekleding los gemaakt te hebben stond er water op de bodem van de auto hoe verder naar voren hoe natter het was. Vandaag de hele dag met de föhn en de dweil gespeeld echter dat is symptoom bestrijding. Het water was gewoon normaal water, zeker geen koelwater. Heeft iemand een idee wat het zou kunnen zijn?
  5. Al eens gedacht aan een mooi setje M-velgen (type 135)? Ik vind het persoonlijk zo zonde van een Z4 om daar velgen onder te klappen die je ook tegen komt op de eerste beste japanner voorzien van een bodykit...
  6. Cruise

    Audio upgrade

    Graag wil ik m'n Z audio upgraden. Ik kwam op tijdens mijn zoektocht BSW audio tegen. Heeft iemand ervaringen met deze audio, is het echt een verbetering? http://www.bavariansoundwerks.com/
  7. Bedankt voor de tips!! Heeft iemand een idee wat ik allemaal nodig heb aan aansluit kabels om de parrot via het stuurwiel kan bedienen?
  8. Ik heb een Z4 uit 2007 en daar wil ik graag een originele BMW bluetooth carkit in zetten. Zover ik het nu kan zien heb ik geen telefoon voorbereiding o.i.d. Doel is om te voldoen aan handsfree bellen en het moet makkelijk werken... Dus ik denk niet aan het systeem waarbij gebruik wordt gemaakt van een snap in adapter... Heerft iemand dit al eerder gedaan en wat zijn de ervaringen?
  9. verkeerde pleke graag verwijderen
  10. Kan er niet is gedaan worden met de corona lichtingen (voor wie Xenon heeft)?
  11. Sinds donderdag middag heb ik ook een gebroken rechter achterveer. (De Z4 is uit 2007 en hebben we vlak voor de kerst gekocht).....en harde knal was het...maar de auto staat niet scheef en rijd normaal... Volgens de dealer is het een probleem wat niet vaak voorkomt. Na het lezen van dit topic denk ik er anders over...
  12. Als update: Ik heb inmiddels heb ik de Z4 gekocht. Bij aflevering was het tikkende geluid keurig verholpen..de verkoper gaf aan dat de klepstoters waren schoongemaakt...
  13. Ik heb een interessante ZZZZ gezien....die dit geluid maakt waarvan de dealer zegt dat het de kleptstoter zijn en ook zegt het op te kunnen losssen. Ik zal vragen wat ze er aan gaan doen en of dit matched met het verhaal.... Bedankt voor de reacties!!
  14. Ik vind het een ratelend geluid...wat alle schein heeft van niet lekker werkende klepstoters..
  15. Cruise

    Tikkende Klepstoters

    Ik ben aan het zoeken naar een BMW Z4 2.5i (177pk), bij veel Z4's van dit type hoor ik tikkende klepstoters. Mijn vraag is wat is er aan de hand? Duid dit op een verhoogde slijtage en is dit op te lossen? Wie kan Helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.