Ga naar inhoud

Steven

Member
  • Items

    59
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 2.0 1999
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Numansdorp

Recente bezoekers van dit profiel

989 profielweergaven

Steven's prestaties

1.9 member

1.9 member (2/12)

1

Reputatie

  1. Goede avond (morgen!) allen, Wellicht een simpele vraag, maar heeft iemand enig idee hoe het zij knipperlicht van een Z4 model > 2009 los gaat? Bij de eerdere modellen was het een kwestie van klik systeem maar ik heb geen idee of dit nu nog het geval is. Wellicht heeft iemand ervaring? Alvast bedankt!
  2. Steven

    Vraag betreft velg

    Het linkje was echter alleen als voorbeeld Is van deze velg geen origineel bmw uitvoering?
  3. Steven

    Vraag betreft velg

    Het gaat hier om deze http://www.google.nl/url?sa=t&source=w...c9bFRhGD8Mk7M8w Dit zal allicht niet de goede naam zijn, maar kan alleen deze vinden..
  4. Steven

    Vraag betreft velg

    Hoi allemaal, We zijn aan het kijken voor eventueel andere velgen. Nu heb ik onder een 3serie een p17 velg zien liggen. Denk dat deze mooi zullen staan maar weet niet of deze zullen passen. Heeft iemand hier enig idee van. (edit) het gaat hier om de originele BMW velg Alvast bedankt, Steven
  5. Hmm Oke, dat zal ik in gedachte houden
  6. Bedankt! Heb ze van ebay. Heb even de advertentie opgezocht: klikklik Mooie kwaliteit angel eyes Ik ben er zelf met een maat ongeveer een uurtje of 6 á 7 mee bezig geweest. Zijn heel netjes en voorzichtig te werk gegaan. Zal jou ook wel lukken hoor! Bedankt voor de reacties allen Over die lagers, hoeveel kost da? $$
  7. He bedankt voor de website Die kende ik nog niet! Was telkens op die sites los aan het kijken maar dit is wel veel makkelijker.
  8. Haha je hebt gelijk Helemaal vergeten er bij te zetten. We zijn op zoek naar een roadster want een open kappie is wel een must. Over de huidige: Het is een roadster 2.0 uit juli 99 dus net facelift, 70k op de teller, kleur zwart met beige kap en beige interieur. Hoewel de kap een paar kleine plekjes heeft en een beetje vaal is geworden, kan deze zeker nog een paar jaar mee zonder lekkage. Tevens een hardtop erbij. Zelf heb ik laatst angel eyes geplaatst, kieuw gaas vergroomd, nieuwe achter en zij knippers dus alles wit rondom. Opties, uhm: M stuur, chrome pakket, verwarmde stoeltjes.. Heeft de afgelopen 5 jaar netjes binnen gestaan en ziet er gewoon heel netjes uit. Altijd heel lief voor geweest dus dat zegt genoeg Ohja, nog een foto:
  9. He allemaal, lekker weertje toch buiten he vanochtend lekker gereden met de wagen.. jummie! Maargoed, waarvoor ik schrijf: Al een kleine tijd zijn wij met de fam erover bezig om eens te gaan kijken naar een z3m. Al een paar keer hebben we de kans gehad om er een van binnen en buiten te bekijken en het trekt ons wel. Nu ben ik de afgelopen dagen bezig geweest met het zoeken naar advertenties, om eens te kijken naar de prijzen en wat het aanbod is e.d. Maar het wil me niet echt lukken. Ik hoopte eigenlijk dat hier wat mensen zijn die misschien een mooi model te koop weten zodat we daar eens kunnen gaan kijken. Het liefst zilverkleurig, volledig zwart van binnen en < dan een ton op de kilometerteller. En nog iets, wat is eigenlijk een prijs van een z3 2,0 met 70k op de teller? Steven
  10. Ik eet elke dag Calvé pindakaas, echt prima spul als je groot en sterk wilt worden!
  11. Wow, ik heb het gevoel dat die spoiler mij over gaat halen! Zonduh!
  12. Nee inderdaad hihi, zat een beetje in me hoofd met die tekt op die website het is natuurlijk gewoon 6-cilinder! Zo goed ?
  13. Hoor liever een mooie V6-cilinder, dat geluid maak ik namelijk zelf
  14. Ik heb het leer aan de onderkant nu losgemaakt maar ben tegen het volgende probleem aangelopen: aan de voorkant zit het leer vastgelijmd aan de zitting waartussen de stoelverwarming zit. Aan de achterkant zit onder het leer en de achterkant van de stoel een plastic plaat die helemaal naar de bovenkant van de stoel loopt. Hoe is deze te verwijderen? Schuif je tevens het gele schuim mee van de stoel af? Alvast bedankt!
  15. Hallo allemaal, wij hebben een probleem met de riem geleider van onze Z3 uit juli '99. De stoel hebben wij eruit gehaald en zijn nu bezig met de bekleding te verwijderen. Hier ligt nu het probleem, hoe halen we dit eraf? Heeft iemand dit al eerder gedaan? Alvast bedankt, Steven
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.