Ga naar inhoud

onskotje

Member
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Geslacht
    Female

Contact Informatie

onskotje's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. de klepstoters zijn het absoluut niet, het komt niet van het motorblok af maar daar buiten vandaan maar toch bedankt!
  2. Hallo, Ik heb sinds een maand of twee een BMW Z3 2.0, bouwjaar 1999 met nog maar 58.000 km (echte kilometers) De auto is geheel in nieuwstaat en is altijd dealer onderhouden Er is alleen 1 probleem wat ik erg irritant vind. De auto maakt bij een lauwe motor ( begintemp. ongeveer 30 graden)een rammelend geluid, net of je met een stukje plastic langs je fietsspaken gaat. Het vreemde ervan is, dat je het niet hoort als de motor koud is en ook niet meer als de motor helemaal op temperatuur is. Ik heb hem al weggebracht bij de dealer, maar deze kunnen ook niet direct zeggen wat het precies kan zijn. De dealer heeft toen wel de waterpomp vervangen en een inlaat luchtregelklep vn het inlaatspruitstuk. Tevens heeft hij ook een grote beurt gehad bij de dealer. Helaas heeft dit niet mogen helpen, de rammel zit er nog steed in. Heeft iemand enig idee wat het kan zijn? Het komt absoluut niet van het motorblok zelf vandaan, het is een plastic geluid (vanos lijkt ons sterk, ivm de kilometers en dat hij het alleen maar met een bepaalde temperatuur doet) Alvast bedankt! Met vriendelijke groet Dita
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.