Ga naar inhoud

Roy

Member
  • Items

    122
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 M coupé
  • Locatie
    Helmond
  • Interesse(s)
    Automotive, wijn

Contact Informatie

Roy's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

0

Reputatie

  1. jammer dat ik er niet bij kon zijn, ziet er goed uit met een aantal coupe's bij elkaar, ondanks dat ik de mooiste kleur er niet bij zie staan op de foto's!
  2. hoe vervelend ik het ook vind, maar ik ben er zo goed als zeker niet bij. Ik dacht dat het op een zondag was en zie nu pas dat het op zaterdag is. Mocht ik mijn werk heeeel vroeg klaar hebben, dan kom ik toch even kijken, maar er hoeft voor mij geen rekening gehouden te worden met eten of iets dergelijks. Excuus voor de late afmelding, ik zal in de toekomst beter naar de datum kijken!
  3. Als we bij de MAC nederweert afspreken, dan kom ik daar anders wel naar toe, is niet zo ver uit Helmond. MAC's kan ik altijd goed vinden en hoeven we maar 1 keer te stoppen.
  4. de kans is groot dat ik ook even die kant op tuf
  5. Roy

    versnellingspook

    dat krijg je gewoon als je een nauw gat volspuit... dan kan ie gaan kitten! Maar ik meende het wel en dat plaatje erboven is ook een beetje vulgair toch?
  6. Roy

    versnellingspook

    het ziet er een beetje uit alsof de pook vastgekit zit en dan trek je hem er niet zomaar af!
  7. cool apparaat, maar dit is in mijn optiek wel de eerste officiele niet zo mooie wiesmann...
  8. Roy

    Formule 1 2009

    Ik wil je niet afvallen, maar wat is men hier in godsnaam aan het vergelijken, Schumi rijdt hier met een 2 jaar oude auto met een motor die meer km's gedraait heeft dan mijn Mcoupe. Deze auto wordt misbruikt door rijke ferrari klanten. Natuurlijk is ie helemaal top gemaakt voor Schumi, maar er zit geen compleet nieuwe "race-afgestelde" motor in zoals die tijden waar hij meer vergeleken wordt! Met de auto waar hij mee reedt en de ondersteuning die daarbij aanwezig was, had het best wat met zijn beste tijden in de F2007 van toen mogen schelen. Die tijden waar mee vergeleken worden zijn "full-Race" en op het randje afgesteld, dragen minder gewicht met zich mee en die mannen hebben voorafgaand aan die tijden een hele winter getest en getraind, vervolgens een groot deel van het seizoen getest en geraced!!!! Deze auto's zijn 200 procent perfect afgesteld voor de genoemde coureurs op het moment dat deze tijden gerealiseerd zijn! Schumi reed in een auto die niet "full race" is, niet 100% voor hem alleen afgesteld is, nog niet mee getest is, dus hij heeft aanpassingen waar hij snel door wordt (en bekend om staat dat hij dat als geen ander aanvoelt) nog niet doorgevoerd. Kortom hij rijdt in een vrij onbekende auto (ondanks dat het zijn eigen auto was in 2007) op zijn eerste dag na 2 jaar niks, vrijwel dezelfde tijden als de poles van toen!!! Verder is een auto die ontwikkeld is voor gegroefde banden nooit echt netjes af te stellen op slicks, dit deden ze uiteraard om het gevoel correct te krijgen in vergelijk met de F60. In de vergelijking zoals ze gemaakt worden worden appels niet met peren vergeleken, maar met mandarijntjes! Het lijkt een vergelijking van iemand die alleen raced op de TV. Als ik nu weer een nieuwe kart koop en die zonder test laat afstellen zo goed als mogelijk en deze nieuwe kart zou sneller en beter zijn dan mijn vorige dan rijdt ik toch ook niet na 1 dag dezelfde tijden! Dat kost me vlot een maand trainen en afstellen om dat weer te halen. Ik denk dat de tijden dik in orde waren dus en dat het daar zeker niet aan ligt! Je hoort zo weinig over de tijden omdat je er werkelijk helemaal niks uit op kunt maken!
  9. gewoon een hardtop opzetten en niks meer aan doen...
  10. Roy

    Formule 1 2009

    helaas hij gaat niet rijden, teveel last van zijn nek! Moeten ze toch Jos bellen...
  11. Roy

    BMW Z8

    wat is die auto toch afgrijslijk mooi he!
  12. Roy

    Formule 1 2009

    karten is ie niet meer zo goed in, verschillende mannen uit het kartteam waar ik vaker mee ben wezen karten bleven hem makkelijk voor op zijn eigen kartbaan in Kerpen! Mooi was dat! Nu die weer flink traint, zal dat wel verleden tijd zijn wellicht.
  13. Roy

    Per Knudsen

    1.ow dat is wel extreem cool als je dat op je kentekenbewijs hebt, dat alleen is al de moeite waard. Dan zal ie wel naar engeland op en neer gaan om hem daar eerst een enkele keuring te geven, net als met kitcars enzo? 2.een levensgevaarlijk ongeleid projectiel?!...
  14. Roy

    lekkage differentieel

    Als je dat met alles doet, zul je er nooit iets van af komen te weten... :notworthy: Ik zou het proberen en als je het dan echt verpest, kun je nog voor die 1800 euro een nieuw diff kopen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.