Ga naar inhoud

Maurits

Administrator
  • Items

    10,482
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    245

Maurits won de laatste dag op 12 juli

Maurits had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    E85 VFL Z4 3.0i met heel veel mods / Ex 90% originele E86 3.0siA / 99% originele XC60 / '05 997
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Op de boerderie

Recente bezoekers van dit profiel

9,668 profielweergaven

Maurits's prestaties

Platinum M member

Platinum M member (10/12)

513

Reputatie

3

Community antwoorden

  1. Dat kan ook echt wel goedkoper hoor. Ik heb naar ik meen voor 40 piek een 1:18 vfl E85 van Maisto gekocht via Marktplaats. Zou ook voor 35 piek geweest kunnen zijn. Dat is best een mooi gedetailleerde versie, waar kofferklep, motorkap en deuren van open kunnen en die ook stuurt. Kortom; even een zoekopdrachtje op Marktplaats invoeren en na een tijdje heb je wel beet voor een acceptable prijs. Komt goed!
  2. Ik ken de auto niet, maar zou zelf liever een Z3 6-cilinder zonder turbo hebben dan een 4-cilinder met turbo. Geluid en beleving van een 6-cilinder verschillen wezenlijk van de 4-cilinder. Als je deze specifieke auto heel interessant vindt, zou ik ook even in een 2.0 of 2.8 rijden ter vergelijking.
  3. De zoekfunctie had je hier gebracht. Veel nuttige info daar hoor ...
  4. Dat dus. Tenzij handmatig bediend dak: niks!
  5. En hoe vast zit het hoofdstekkerblok in je head unit en hoe vast zitten de verschillende stekkers achterop de head unit (ook die in de stekkerblokjes)? Als de radio en BT het niet doen, zie je dan wel iets op de head unit, maar hoor je geen geluid, of zie je dan ook niks op de head unit?
  6. Moeilijk te zeggen zonder beeldmateriaal. Ze hebben inderdaad niet het eeuwige leven, maar meestal houdt of het beeldscherm zelf ermee op, of zitten de problemen bij het tandwielmechaniek waarmee het scherm openklapt.
  7. Maurits

    Pinkerrelais

    Zijn het niet 59 en 60? Volgens mij hebben de richtingaanwijzers geen apart relais, maar gaat dat via de lichtschakelaar. Maar waarom stel je de vraag eigenlijk, wat wil je met dat relais? En zoals ik al zei: stel je je ook even voor in de Members Gallery? Vinden we leuk hier.
  8. Dat maakt op een E89 weinig uit. Die is ontworpen om ook 19 inch aan te kunnen. Maar zoals @sandere39 terecht aangeeft; dit model heeft - net als een andere mooie OEM E89 velg, de Styling 296 - een hele slechte naam als het gaat om scheurtjes. Die scheurtjes zitten vaak aan de binnenkant van de velg en leiden vaak tot reparaties (niet ideaal) of vervanging.
  9. Maurits

    Emblemen Z4

    Sowieso doen wat je zelf het mooiste vindt inderdaad. Jouw Z4 lijkt trouwens op de oude van E85 van @sandere39. Ook die kleur, met Aero pakket en met BBS CH velgen. Daar heeft alleen in ieder geval 1 eigenaar tussen gezeten (die zich hier ook nog aangemeld had als ik het goed heb). Heb je hem van een forumbezoeker gekocht?
  10. Maurits

    Pinkerrelais

    Zie hier: Er zit als het goed is ook een overzicht met de zekeringen en relais bij het zekeringenpaneel (achter het dashboardkastje). Stel je je ook even voor in de Members Gallery? Vinden we leuk hier.
  11. En, naar goed gebruik: stel je even voor in de Members Gallery als je wilt, dan worden onze zeer gewaardeerde lezers doorgaans ook wat responsiever.
  12. Ik weet niet of dat wel hetzelfde is. Heb jij niet gewoon twee nieuwe relais op de GM5 nodig?
  13. En heb je de hierboven door Tim ( @timewa ) genoemde oorzaken al bekeken? Dat zijn logische verdachten. Afhankelijk van de aard van het geluid kan het ook een luchtslang met een scheurtje ergens zijn, of een niet helemaal goed vastgezette luchtslang.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.