Ga naar inhoud

Snoep

Member
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 M Coupe

Snoep's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Voor velgen is geen limiet. Banden dienen na 5 jaar vervangen te worden omdat het rubber uitdroogt.
  2. Dag OmeLo, Ik bedoel natuurlijk dat hij minder afschrijft (althans dat lijkt erop) bij een goed en aantoonbaar onderhoud. Echter de moraal van mijn stelling is dat een Z3 M Coupe veel minder afschrijft dan een een BMW 5 of 7 serie. En nog veel minder dan een Jaguar. Groet! E.R.
  3. Dag OmeLo, Het is slechts een stelling die ik geponeerd heb. Deze verkondigt niet per definitie mijn persoonlijke mening/ kennis. De stelling is louter bedoeld om deze te toetsen aan de inzichten van medeforumgenoten. Groet en dank voor je reactie! E.R.
  4. Dank voor je antwoord Roy. De mijne lijkt het dus niet slecht te doen. Overigens zijn de Z3 M Coupes af-fabriek wel degelijk begrensd op 250 km/u. Maar daar kan ik naast zitten... Groet! E.R.
  5. Forumgenoten, Het lijkt als ik de verschillende verkoopsites bekijk, dat de Z3 M Coupe nauwelijks minder waard wordt. De kilometerstand lijkt wel van invloed op de marktwaarde. Ik heb daarom de volgende theorie: Een goed onderhouden Z3 M Coupe verliest nauwelijks aan marktwaarde tenzij hij goed onderhouden is. De reden voor de beperkte afschrijving is gelegen in het gegeven dat er relatief weining van beschikbaar zijn. Zijn jullie het eens met deze stelling? Het zou fijn zijn als jullie aangeven waarom jullie het wel/niet eens zijn met de stelling. Groet en dank! E.R.
  6. Snoep

    Z3 M Coupe in NL

    Dank voor de link. Ik zie dat de mijne er inmiddels bijstaat. Binnenkort zal ik wat foto's plaatsen van mijn M Coupe (buitenkant M zwart, interieur rood en zwart). Groet! E.R.
  7. Forumgenoten, Onlangs heb ik weer eens de kans gehad om plankgas te gaan met mijn Z3 M Coupe. De snelheidsmeter gaf 278 km/u aan. Op de TomTom werd 269 km/u aangegeven. Mag ik hier uit afleiden dat de auto geen begrenzer meer heeft? Zijn dit 'gebruikelijke' maximumsnelheden bij een onbegrensde Z3 M Coupe? Zovast bedankt voor het antwoord. Groet! E.R.
  8. Snoep

    Z3 M Coupe in NL

    Beste mensen, Al enige jaren ben ik een gelukkige en trotse bezitter van een Z3 M Coupe. Onlangs las ik dat er maar 20 Z3 M Coupes in Nederland zijn. Dat lijkt me nogal weinig. Weten jullie hoeveel er in Nederland zijn? Groet! E.R.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.