Ga naar inhoud

martind8b

Member
  • Items

    156
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

martind8b won de laatste dag op 24 oktober 2018

martind8b had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Lotus Exige S, BMW Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Heerhugowaard en omstreken.

Recente bezoekers van dit profiel

1,650 profielweergaven

martind8b's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

9

Reputatie

  1. Dan heb je twee auto's om uit te kiezen voor deze rit. Dus wat kan er fout gaan 😉. Genoeg blijkbaar. De Lotus lekt helaas wat remvloeistof en de Z4 geeft een foutmelding en loopt niet lekker. Maar we geven niet op. Gelukkig heeft mijn broer een verstandige Japanner gekozen. We komen met de Toyota GT86
  2. Martin en David gaan graag ook weer eens mee. Als ex-afvallige wil ik me, als de omstandigheden het toelaten, qua voertuig toch afvallig gedragen. Er staat momenteel wel weer een Z4 op het pad, maar ik neem liever mijn Lotus Exige S mee. Twee personen YN . Betaling gedaan en de Twentse Nar is al geboekt 😉 . Tot dan, groeten Martin en David.
  3. Welkom op dit forum. En als antwoord op je laatste vraag: Ruud van Vuuren in Reeuwijk. De Z3 en Z4 specialist. Groeten en succes, Martin.
  4. Iemand nog een goed bod voor deze velgen set met winterbanden? Past ook onder de E90/91/92/93 3 serie als het goed is.
  5. GRATIS af te halen: twee achterlichten met scheurtjes Z4 e89. Na de verkoop van mijn Z4 e89 kwam ik de oude achterlichten, die ik destijds vervangen had, nog tegen op zolder. De rechter heeft een flinke scheur onderin langs de kitrand. De linker een lichte beginnend scheurtje. (Kwaaltje van de eerste serie.) De achterkanten, snoertjes, lampen en fittingen zijn nog goed. Misschien kan iemand daar nog iets mee. Dus voor dat ze in de grijze bak verdwijnen, GRATIS af te halen in Hensbroek, nabij Alkmaar. Groeten Martin.
  6. Met de winter in aantocht mag deze set weg voor € 275,- Groeten Martin.
  7. De style 296 velgen willen soms scheuren. Meestal de achterste en in combinatie met runflat banden. De gebruikte legering van de eerste series van die velg schijnt iets te zwak te zijn in combinatie met runflats. Bij aankoop van de mijne destijds twee nieuwe achtervelgen gekregen en er non-rft Michelins ondergezet. Daarna in 4 jaar geen problemen mee gehad. Achterlichten klopt ook. De nieuwere series hebben nog maar twee bevestigingsschroeven waardoor ze iets flexibeler zijn. Geen scheuren en lekkages gehad daarna. Wel even het derde schroefgat afplakken met tape 😉 . Verder in die 4 jaar alleen een storing van de electronische handrem gehad naast normaal onderhoud. De 3.0 (258 pk) is inderdaad een zo goed als probleemloze motor.
  8. Even weer onder de aandacht brengen. Vraagprijs was €390,- ,veranderd in BIEDEN vanaf €325,-
  9. Ik heb de mijne 4 jaar gehad. Dak ging zeker 50 à 60 keer per jaar open en dicht. Nog nooit problemen gehad. Deed het wel altijd met een draaiende motor.
  10. Te koop BMW style 276 velgen met winterbanden. Wegens verkoop van mijn Z4e89 3.0 , te koop: Originele BMW style 276 velgen met Bridgestone Blizzak LM-25 runflat winterbanden. Gebalanceerd en trillingsvrij. Velgmaat 8J17 ET29 en bandenmaat 225/45 R17 94V. Centercaps zijn niet meer zo mooi, maar krijg je er wel bij. Voorbanden zitten op 4mm profiel en zijn (bijna) aan vervanging toe. Achterbanden nog ruim 6mm profiel. Een velg heeft aan de binnenkant een hele lichte kras, waarschijnlijk van een balanceerapparaat. Verder in zeer nette staat met een paar kleine steenslag pitjes, maar geen stoeprand schades. Velgen zijn 2 jaar geleden in coating van Gyeon gezet en nog steeds makkelijk schoon te maken. Velgen hebben in 3 winters onder mijn e89 3.0 zo'n 3000km gereden. Achterbanden destijds nieuw gekocht. BIEDEN vanaf €325,- Liever niet verzenden, maar afhalen in de buurt van Heerhugowaard. Groeten Martin.
  11. Te koop handleiding Z4e89 sdrive 2.3i/3.0i/3.5i Wegens verkoop Z4, te koop een Nederlandstalige handleiding voor de sdrive modellen met 2.3 , 3.0 en 3.5 motor. Destijds nieuw bij de dealer gekocht voor €43,55 . Uiteraard zonder gebruikssporen. Mag weg voor €30,- inclusief verzendkosten. Met vriendelijke groet, Martin.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.