Ga naar inhoud

zzz 3.0

Member
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 3.0 2002
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Druten

Recente bezoekers van dit profiel

631 profielweergaven

zzz 3.0's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. een CDA luchtfilter te koop onderandere voor de 3.0i http://cgi.ebay.nl/Carbon-Dynamic-Airbox-S...=item27aeb1eae2 Als er nog mensen naar opzoek zijn?
  2. Kheb daarover contact gezocht met de leverancier. Onderdeel hoorde er inderdaad bij te zitten is is gister opgestuurd. Vandaag binnengekregen en zit er nu onder bedankt voor de info!
  3. Goede middag, Na een week met spanning gewacht te hebben op mn CDA luchtfilter krijg ik hem niet gemonteerd. Volgens mij mis ik een onderdeel. En ik heb geen flauw idee hoe er aan te komen. Een foto zoals het eruit ziet zonder luchtfilter: Zoals je ziet is de diameter ongeveer 92MM op het motorgedeelte en de diameter op het luchtfilter zelf zn 85MM Zo ver ik weet heb ik de goede kit besteld. De ACCDASP-07 voor de Z3 3.0i Maar op dit moment heb ik er niet zoveel aan Het volgende zit erbij geleverd: 1x luchtfilter 1x bevestigings klem 1x metalen rechthoekige bevestigings beugel 2 x ronde klemmen 1 x aluminium luchtbuis. Weet iemand hier een oplossing voor? Groeten Roger
  4. Dag beste forum genoten, Ik ben nog niet zo lang de trotse eigenaar van een Z3 3.0 maar ben benieuwd wat een sportuitlaat onder deze auto doet. Heeft er iemand een sportuitlaat (eisenmann of iets dergelijks) op zn zzz met deze motor erin? Ben benieuwd naar de ervaring op deze auto. Heb er al veel over kunnen vinden voor alle andere motortypes maar nog niet over de 3.0i (of ik heb niet goed genoeg gezocht ) groeten!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.