Ga naar inhoud

Donkervoort

Member
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Mini Cooper Cabrio
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Roosendaal

Donkervoort's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Sjoerd, wat moet ik me voorstellen dat er op zo'n CD staat? Foto's? PDFjes?
  2. Video is alleen via button autovideo te bekijken, of via www.telegraaf.nl/video. Voor wie erin geïnteresseerd is, ik heb de persmappen van Detroit, Geneve en de rijintroductie van de Z4 in Alicante liggen. Ik kan de CD's laten kopieren of emailen (foto en tekst). In Alicante zijn ook foto's van de Z4 gemaakt door de huisfotograaf. Mooie CD. Ik heb ze helaas niet dubbel. Volgende week zit ik in New York op de show. Wellicht dat daar een nieuwe persmap ligt (ik verzamel ze zelf ook , heb er 6.000 in totaal)
  3. Je hebt het toch hartstikke goed gedaan? En wie heeft er nu een strak kapsel in een cabriolet met het dak open... Ik noem het altijd Coupe Cabrio als ik er op aan wordt gesproken (mijn vrouw heeft een kapsalon). Over de mislukte groepsfoto. Bekritiseer die persoon nu niet. Hij was zo vriendelijk zijn diensten aan te bieden. Met een digitale camera kun je direct het resultaat bekijken en zonodig over doen.
  4. "Overigens beweert de meneer van Autoweek dat er wellicht toch een stoffen dak versie komt (alhoewel BMW dit ontkent)." Er komt geen softtopversie en er komt ook geen coupé meer. Over een kleine 'Z2' doet BMW heel vaag. Een woordvoerder zei het volgende: "De 3 Serie groeide, waardoor ruimte is ontstaan voor een 1 Serie." Op de vraag of er dan ook een kleinere roadster onder de gegroeide Z4 komt, zei hij dat dat op dit moment niet het geval is. De ontwikkelingschef van BMW, Kleeberger genaamd, zei het volgende: "We hebben genoeg gaten in de markt te dichten. Een kleine roadster is echter een niche in een nichemarkt." Het komt erop neer dat de wagen is uitgesloten. Prompt plaats Autobild een artikel over de komst van de Z2 in 2013. Auteur is Georg Karcher. Niet altijd betrouwbaar. Over de M-versie: http://www.telegraaf.nl/autotelegraaf/3568...4__.html?p=13,1 Video op Telegraaf-site: http://www.telegraaf.nl/video/video_auto/3...ieuwe_Z4__.html
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.