Ga naar inhoud

Cocosnootje

Member
  • Items

    51
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 3.0i full options

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

685 profielweergaven

Cocosnootje's prestaties

1.9 member

1.9 member (2/12)

0

Reputatie

  1. Naar mijn weten kun je die niet veranderen. Het is namelijk niet het lampje zelf wat oranje is, maar er zit een huls omheen. Die kan je niet verwijderen zonder het hele spul open te dremelen.
  2. Dremel rulezzzzzzzz inderdaad
  3. Persoonlijk doet zo'n aero pakket mij minder. Ik vind de Z er al sporty genoeg uitzien. Verder wel hele mooie wagen en inderdaad altijd respect voor het durven zagen in je auto! Nu lekker genieten.
  4. Politie gaat onderzoeken of betrokkene te hard heeft gereden Kan nooit 80 zijn geweest Of is die Z3 zo gammel
  5. Haha nee voorlopig even uitgemod. Mijn Z stond gewoon mooi te zijn op moederdag en dat vroeg om een foto. :D
  6. Kan er toch geen genoeg van krijgen. ;)
  7. Nee zitten oranje hulsen in. Die kun je er alleen uithalen of aanpassen als je hem openmaakt. lees open snijd. Kijk maar goed naar de foto op ebay en daarna naar mijn koplampen. Zit een aanzienlijk verschil tussen.
  8. Prachtige lampen! Echter vind ik dus dat ook bij deze er nog veel te veel oranje doorheen komt! Blijft sowieso een verbetering t.o.v. wat je nu hebt, maar toch
  9. Hoi Andre, De auto is helemaal klaar. Alles is super gelukt. Was wel een klote klus! Die andere lamp zou wel passen maar was halogeen en had toch te veel oranje wat doorscheen. Ik wilde gewoon mijn xenons behouden en heb er toch voor gekozen om het in één keer goed te doen. Nu zijn ze echt prachtig zonder oranje!! Bedankt nog voor het meedenken!!!
  10. Tja als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb
  11. Bedankt allemaal voor de leuke reacties! Ben van plan om binnenkort eens gezellig aan te sluiten op een meeting. Wellicht tot snel.
  12. Zo na heel veel bloed zweet en tranen is mijn Z helemaal klaar. Super tevreden met het resultaat. :lmao:
  13. Zal wel aan dat korte stikkie van je liggen
  14. Hmm jij zal wel de enige zijn
  15. Thanks! Ik ben er inmiddels ook wel uit dat ik het wel degelijk mooier vind staan. Heb nu ook de lampjes met blauwe gloed eruit gehaald. De enige twijfel is nu nog het rode of witte derde remlicht???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.