Ga naar inhoud

Justus

Member
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Justus's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Late reactie maar ik was even klaar met auto's kijken. Ik was overtuigd er wel in te passen omdat ik hier gelezen heb dat er mensen van 196 in rijden. Dus zouden mijn 192 centimeters geen probleem moeten zijn. Maar met de verkoper er bij alles omlaag en naar achteren gezet wat er omlaag en naar achteren kan (meteen gezien dat de hele stoel verdraait als hij in zijn achterste stand komt.....vond ik geen goed teken) En er eenmaal in zittend was het allemaal net aan voldoende, alleen kon ik mijn linkerbeen niet ver genoeg optillen om mijn voet op het koppelingspedaal te zetten. Rechts zat mijn hand net niet klem tussen stuur en been als ik aan het stuur zou draaien. En zoals eerder gezegd is, als het allemaal al zo op de limiet zit zal een kleiner stuur misschien niet genoeg zijn om een lekker gevoel te geven. Ik heb eerlijk gezegd m'n Z3 plannen een beetje op de schop gezet en ga wat langer doorsparen om naar een Z4 te kunnen kijken (is geen vloeken in de kerk toch?? om dat hier te zeggen) Justus
  2. Dat is dus inderdaad een beetje mijn huidige twijfel. Ik wil misschien wel nog passen in een Z3 met een kleiner stuur maar ik vrees dat hij gewoon net te klein voor me is.
  3. Die laatste ziet er toch al een stuk kleiner uit dan die waar ik in heb gezeten. Foto heb ik niet, was bij een handelaar maar het stuur ziet er precies zo uit als op bijna alle foto's van Z3 2.8-en op autotrader/track Zijn er ook versies met verstelbaar stuur? Want dat zou ook net dat beetje meer ruimte kunnen maken.
  4. Ik ben er van de week achter gekomen dat ik net niet in een Z3 2.8 pas. Alles zit precies goed, het is krap maar ik heb het er voor over....op 2 hele belangrijke dingen na: Als ik wil schakelen zit mijn been klem tussen het stuur en de deur, ik krijg met geen mogelijkheid veilig mijn voet op het koppelingspedaal. En aan de linkerkant zit mijn hand bijna klem tussen stuur en knie. Beide belangrijk genoeg om waarschijnlijk mijn zoektocht af te blazen. Nu is dus mijn vraag of er een kleiner stuur bestaat voor een Z3. Groeten Justus
  5. Er hoeft inderdaad niet al te veel in maar ik moet er voor mijn werk wel een week mee de deur uit kunnen, als ik echt wat wil verhuizen pak ik wel de espace. Ik zoek een auto met een funfaktor die mijn stoppen met motorrijden een beetje op moet vangen en het probleem is dat er niet veel is wat daar aan voldoet . En Super Seven (of replica daarvan) lijkt me qua rijeigenschappen helemaal te gek maar er zit geen dak op en een motor is nog praktischer. Een Elise is super maar daar pas ik niet in dus hoef ik de weekendtas al nieteens te proberen. Sportief, mooi en ptaktischer dan een motorfiets gaat bijna niet hand in hand in autoland de Z3 zou daar dus wel in kunnen slagen.
  6. Niet echt een inkoppertje hoor, de QP komt erg dicht bij een natte droom en als het zover is dat ik serieus ga zoeken staat die boven aan het lijstje! Maar de cabrio vind ik ook niet mis en staat op een hele sterke tweede plek (zeker nu ik weet dat ik er iets meer dan de make-up tas van mijn vrouw in mee kan nemen)
  7. Zo!...dat zijn snelle reacties!! Ik ben 1,92 dus dat zou geen probleem op moeten leveren. Bagagemogelijkheden vallen mij niet tegen!
  8. Ik ben aan het orienteren naar een auto waar ik wél met een glimlach in stap (ik rij nu in een oude golf station dus je snapt wat ik bedoel) en vraag me een paar dingetjes af die ik hier stel voordat ik serieus bij handelaren langs ga. Het eerste is hoofdruimte: Ik vraag mij af hoeveel daar van overblijft bij een hardtop of cabrio met de kap erop. Ten tweede ben ik nieuwsgierig naar de bagageruimte in een Z3. Wat zijn de afmetingen van het kofferbakje/bagageruimte? Wat kan er makkelijk in en wat absoluut niet? Zijn er afbeeldingen vann? Groeten Justus
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.