Ga naar inhoud

Goozeman

Member
  • Items

    71
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    z4 2.5i
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Tiel

Recente bezoekers van dit profiel

1,023 profielweergaven

Goozeman's prestaties

1.9 member

1.9 member (2/12)

2

Reputatie

  1. Bedankt voor de info, komen die problemen altijd voor of soms, bij mijn e85 ging de motor van de electrische kap kapot door regenwater, en heeft iemand een indicatie van de kosten van reparatie ?
  2. Keuzesressssss aankoop Z4 E89 Na een z3 1.9i kwam er een z4 2.5 6 cilinder, veel plezier aan gehad, na 4 jaar ingeruild voor een bmw 1 cabriolet, ton ik deze ging ophalen bij ekris stonds daar de e89 wat mooi, maar naar volle tevredenheid 4 jaar met de 1 gereden, deze is er inmiddels alweer een jaar uit en rijdt nu een a3 sline cabrio, geweldige auto. Maar de e89 blijft maar aan me trekken, Ikwil er eigenlijk 1 bijkopen, puu voor de beleving van een roadster. Op MP staan er diverse te koop maar zwart valt af. Ik sta in dubio met de volgende 2, een witte uit 2011 in standaarddbuiten 17.500,- 2.5 6 cilinder en een zilver grijze uit vredepeel 2.8itwin turbouit 2012 19.900. vindt ze beide mooi maar twijfel, ben geen hardrijder deze is puur voor de fun. Maar mocht het tocht niet bevallen wil ik de z4 weer tzt verkopen en vraag mij of de witte dan wel goed in de markt ligt, gezien het ontbreken van cc en navigatie en natuurlijk de kleurstelling. Beide zijn importde huidige eigenaren verkopen ze al weer vrij snel, schijnt hun hobbie te zijn, maar als ik de prijzen vergelijk kan er m.i. nooit veel op verdiend worden. Iemand die hier een goede mening over heeft ?
  3. Mijn instaplijst op de dorpel is losgekomen, nu moet ik ik 4 van die witte pinnen hebben om deze weer vast te zetten. Weet iemand of deze via internet te bestellen zijn ?
  4. In verband met de verkoop van mijn Z4 verkoop ik mijn zgan roadstarbag. De vaste prijs is 100 euro, af te halen in Tiel. Voor fotos zie marktplaats advertentie 831551728 kofferset roadsterbag roadstarbag
  5. Vanmiddag toch nog ff aan het pielen gegaan na drie dagen touren in noord holland. En waarachtig met moed beleid en trouw uiteindelijk toch gelukt. Mag dus definitief een SLOT op.
  6. Hi Cor, Ik loop er een beetje mee te etteren, maandag ff langs Bert Story geweest, vriendelijk man, maat waarschijnlijk nog vriendelijker en behulpzamer als je er een tuut gaat kopen. Kun je dat panel ook uit elkaar halen of je weet ?
  7. Ja die zijn idd te breed. Moet ik die houders misschien wat naar buiten drukken.
  8. Ik heb vanavond mijn gerepareerde cd wisselaar teruggezet en de console weer geplaatst. Alles is prima gelukt maar daar waar ik eerst problemen had met het front panel om deze eruit tetrekken, heb ik nu het probleem hoe zet ik deze terug. Moet ik de klep zelf ook uit elkaar halen of is er een andere oplossing.
  9. Ik heb de wisselaar verzonden naar mo trade in den bosch en die heeft um gerepareerd.
  10. Ik ga mijn CD wisselaar weer inbouwen en wil weten moeten de palletjes op H of V Z4 uit 2003
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.