Ga naar inhoud

kwiepen

Member
  • Items

    58
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

kwiepen's prestaties

1.9 member

1.9 member (2/12)

0

Reputatie

  1. met de originele boekjes erbij. Sloten heb ik helaas open moeten breken maar werkt goed verder zelf 3 keer mee op wintersport geweest. t.e.a.b.
  2. kwiepen

    Was jij dat?

    Het weekend afsluiting A2 dan richting A15 Gorinchem. 2 dames met zwarte z3 !! dak dicht met zo een weer en in de file??? Maar stonden op de vluchtstrook met een behoorlijke plas onder hun auto en de Anwb was er reeds??? WIE o WIE
  3. totaal 179 plus verloop stekker van 20 euro voor betaald. gewoon plug en play. https://www.bmwzforum.nl/index.php?showtopic=...mp;#entry167339
  4. Ik heb de originele bmw z3 coupe dakdragers , zou proberen de handleiding te scannen met de nummers
  5. voor iphone nu te downloaden bmw m power tool. dus top die iphone
  6. Dasty heeft een te hoge PH waarde !! maakt de velgen mat. zelfde als je auto met dreft wassen. niet doen
  7. kwiepen

    Velgen poetsen

    Aha! Waarschijnlijk gevonden bij...hoe heten ze ook al weer vlakbij de BCC in Helmond! Daar heb ik het ook gehaald. Is wel redelijk aggresief (je ruikt de zwavel) en ik gebruik het nu een maandje of 3 en ik ben er heel tevereden over. Let wel op: Heel goed afspuiten met veel water! Ik gebruik ook rubber handschoentjes als ik de velgen afdoe met de spons naderhand. Ik kan nu nog niet zeggen of het inderdaad zo aggressief is als dat het lijkt maar Meguiars is wel een heel goed merk maar wel duur hoor. 13 euro voor een spuitfles dacht ik. Succes ermee! Groeten, Rogier Zuur tast de lak aan op de velg dus ze worden er niet beter van!! en betaal ook 13 euro voor een fles maar doe er 3 beurten mee. en zonder handschoenen van 7 euro!! goedkoopste is bijhouden en in de wax of wielbeschermer te zetten. dan met water en shampoo wassen.
  8. staatslot kopen!!! beter als dit verhaal!! doe wat je wilt alleen staan we slechter dan duitsland wij dumpen echt!!!
  9. kwiepen

    Velgen poetsen

    Ik haal de wheel wax altijd bij http://www.paulgeeris.nl/. service punt voor porsche onderhoudt . sorry hahahahh
  10. kwiepen

    Velgen poetsen

    Worden ze wel mat van na veel gebruik. Dit is een eigenschap van alkalische zeep. Het wit uitslaan komt doordat je het op een heet wiel spuit. Dit is wel weg te poesten!! Er zijn ook wheel cleaners op alkalische zeep basis met wax . werkt helemaal top! zonder aanraken 80 tot 90 procent schoon. Bij mij altans maar onderhoud mijn wielen 1 keer per 2 weken. Nadeel wel dat de stof snel weer aantrekt door de wax laag die achterblijft . zo staties als het maar zijn kan.
  11. kwiepen

    Was jij dat?

    Was heel gezellig!! Jurie van Gelder was er ook!!
  12. Ford Thunderbird ingevoerd 3 weken terug Zonder CVO. auto is van 2002. Het mag zonder maar bij twijfel kan het zijn dat je hem toch moet gaan opvragen.
  13. kwiepen

    Was jij dat?

    wel minder zo een schade als het mooi weer wordt! krijg de foto niet groter??
  14. kwiepen

    Was jij dat?

    Iemand van hier???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.