Ga naar inhoud

Robbert S

Member
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    BMW Z4 3.0i SMG

Robbert S's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Bedankt voor jullie reacties. Ik heb inderdaad nog de orginele runflats banden er onderzitten. Ga deze binnenkort vervangen voor Michelin Pilot Sport 2. Ik hou jullie op de hoogte van mijn bevindingen.
  2. Hallo, Ik ben in het bezit van een BMW Z4 3.0i SMG. Naar mijn mening een super auto. Vindt echter alleen dat het stuurgevoel niet altijd even goed is. Nu las ik alle wat over de stuurinrichting dat er vaker wat problemen mee zijn. Kan iemand mij vertellen hoe je dit kan controleren? Is er een mogelijkheid dat je bijvoorbeeld de nul positie van de stuurinrichting opnieuw kan inleren? Opvalt vindt ik dat hoe harder je rijdt hoe meer stuurgevoel en feedback de auto geeft. Misschien is het wel een typisch BMW Z4 kenmerk en hoort het zo. Graag hoor ik jullie bevindingen over dit onderwerp. Mvg Robbert
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.