Ga naar inhoud

Kasteel

Member
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Golf MK5 R32

Recente bezoekers van dit profiel

998 profielweergaven

Kasteel's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Nog steeds te koop? Zitten er nog banden omheen?
  2. Afrader, dan werkt namelijk ook je remdrukverdeling niet meer optimaal volgens mij .
  3. Was er ook net als Fabian vorige week, toch weer leuk wat rondjes kunnen maken: *nu ff druk het 10daagse vakantie topic lezen*
  4. Als het mooi weer is, zondag ook van de partij .
  5. Impreza GTT met wat leuke aanpassingen . Auto die je eigenlijk moet hebben gehad in je jeugdige periode .
  6. @ Chuck, Is idd een optie, maar heb geen idee tot hoever het standaard al kan, wellicht redelijk ver? Als auto 100% tracktool zou zijn, had ik idd aan camberplates moeten geloven, maar tis een beetje een compromis dus hoop het dat std al een heel eindje kan komen . @ Sledgehammer Thanks voor de info, was in Impreza-land redelijk bekend met de opties, maar ben vrij 'nieuw' in de BMW-wereld. Ervaringen met de Ferodo's zijn eigenlijk tegenvallend. De Hawk-blokken zijn me bekend, geven veel stof, maar das niet zo'n grote probleem. Bite van die blokken was echt top. Andere vloeistof zal er idd ook nog wel een keertje in moeten, die remleidingen vervangen weet ik nog niet, destijds wel eens gedaan, maar effect viel me tegen tov de kosten (2 linkerhanden en uurtarief garage maken zoiets vrij prijzig), als er ooit een andere complete set onderkomt, zou ik het idd overwegen .
  7. Waarom andere blokken? Omdat de std blokken de hitte niet aan kunnen op een circuit, op de Ring moet op den duur redelijk wat vaart eruit om de remmen te sparen. Komend zomer doe ik mee met circuit d'auvergne waar 3 circuitdagen bij zullen zitten, vrij grote kans dat de blokken dit niet uit zullen houden. Probeer al een tijdje te snuffelen op buitenlandse fora, maar het leest toch behoorlijk wat lastiger weg/moeilijker serieus goede informatie te filteren. Ik kom trouwens bij de circuits met regelmaat nog wel een Z4M tegen, dus dacht dat wellicht wat eigenaren/kennisen ervan hier meer over konden vertellen. Waarom meer camber voor? Gewoon omdat ik de voorkant nog wat scherper wil hebben, er valt m.i. nog wel iets te verbeteren met iets meer negatief camber.
  8. N.a.v. van wat rondjes rijden wil ik eigenlijk toch wel wat upgrades aanbrengen aan mijn auto, daar had ik echter nog wel wat vragen over . Remmen: zijn er al meer mensen die met andere blokken dan std rijden, die goed op het circuit presteren en ook redelijk daar buiten (carbon loraine valt af gezien het slechte effect op de lak van de auto)? Huidige blokken voldoen redelijk, maar volgens mij gaan ze er redelijk rap aan en is er iets meer feel/bite te krijgen, bovendien verwacht ik dat een sportievere blok gelijk wat beter met de temperatuur om kan gaan. Uitlijning: is iemand bekend met de std uitlijngegevens en wat de randwaardes zijn? Weet eigenlijk niet waarop de std uitlijning staat, maar lees met regelmaat dat wat meer camber op de voorzijde relatief makkelijk is. Tot hoever kan ik hierin gaan?
  9. Special thanks to the Nauta ;) Wishlist atm: - meer neg. camber voorzijde - andere remblokken - R888/RT615/Michelin cup
  10. Ik ben er iig morgen vroeg voor wat rondjes .
  11. Nog z4's/z3's van het weekend aanwezig?
  12. Afgelopen weekend was weer top!! Was zondag die kant op gereden, top weer overal, tot 10km voor de Ring -> vocht/mist/koud/regenachtig ; half uurtje later begon het zonnetje te schijnen en droogde de baan redelijk snel op .
  13. Kasteel

    Remmen upgrade?

    Als de financiele ruimte het toelaat: 100% zeker doen, zal je nooit spijt van krijgen. Een set als de Movit zal op de lange termijn ws zelfs voordeliger zijn, bovendien kan je na afloop van het z4-avontuur deze altijd nog verkopen voor leuke bedragen .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.