Ga naar inhoud

roza0056

Member
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 2,8
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Dordrecht

Contact Informatie

roza0056's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Dank voor de reacties, Ik zal volgende week inderdaad eens beginnen om de banden en schokdempers na te laten kijken. Ik houdt jullie op de hoogte
  2. roza0056

    Z3 zweeft

    Sinds een dikke maand de blije bezitter van mijn Z3 roadster 2.8. Het enige wat mij een beetje tegenvalt is dat de auto zo boven de 150 km/u het idee geeft te willen gaan zweven, het kontakt met het wegdek te willen gaan verliezen. Na een aantal zoektermen hier op het forum te hebben geprobeerd lijkt het of: 1) normaal te zijn, het onderstel is nu eenmaal niet anders; of 2) verkeerde banden? Maar eigenlijk kan ik er niet heel veel over vinden op dit forum. Wat is jullie ervaring hiermee, is het op te lossen? Misschien is het een kwestie van wennen en is de auto betrouwbaarder dan deze mij doet geloven maar alvorens ik ga doorstuiven richting de 200 km/u wil ik er toch zeker van zijn dat ik me niet hoef te melden aan verkeerstoren schiphol. Voor de volledigheid: de auto zou schadeloos moeten zijn. Dwz dat we niets kunnen ontdekken dat zou duiden op eerdere schades.
  3. Aangezien ik zelf niet zo handig ben, tenminste niet met auto's, vroeg ik me af wie deze veerpootbruggen kan leveren én plaatsen? Ik zie regelmatig de naam Ruud en/of Roodkapje voorbijkomen maar kan er verder niet echt info over vinden..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.