Ga naar inhoud

the_buurman

Member
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    325i cabrio bijna Z3

the_buurman's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Dank je wel Ronlittle, deze heb ik gemist. Ik geef daar mijn eigen zoek kwaliteiten daar van de schuld, daar het ook niet een klein itempje is. Wheelpoint top link: extra thanks dude! Aan RvE: Het is er een 1.9 van eind 2000, met lampjes in de voorbumper en " brede" achterkant. Eigenlijk weet ik niet goed het verschil tussen pre facelift en widebody. Vind ze allemaal mooi!!!!!
  2. the_buurman

    Velg maten

    Goedenavond mede zzz-fans, Ik kan bijna mijn scherm niet meer strak zien omdat ik me helemaal in het "zoeken" heb gegooit. Maar ben geen velg goeroe, en kon geen exact antwoord vinden. Ik wil graag 17" velgen monteren, waarom... 18" mooier en 16"comfortabeler, dus een compromie. Bij BRMS zag ik de velg: BMW 18" M5 lichtmetalen velgen Styling 166 (replica). Ik zoeken of ik deze in 17" kom vinden. En dat is gelukt, specificaties: set 17” Repl. M5 Tuning – Tornado Alpha 225/45r17! Model :Repl. M5 tuning Velg maat :8j x17 Steek :5x120 Et :35 Ik heb me rot gezocht welke ET-waarde onder de Z-terd hoort te zitten, ik vond verschillende waardes, maar soms steekt de velg te veel uit en soms weer niet, soms raak je de wielkast en soms spoort de auto weer niet. kort om welke ET waarde hoort er bij een Z3, en / of tussen welke waardes hoort deze te zitten. Kortom zou deze velg correct passen zonder trucages. Ik hoop dat jullie mij advies willen geven.
  3. Sta ik in de garage komt mijn generaal binnen rijden. En dam linker lampje stuk. Ik denk dat zal ik ff maken. Notttttt. Nu ben ik niet vies van sleutelen, dus daar ging ik dan tot aan de tanden gewapend met gereedschap. Moest watertank verwijderen om bij het lampje te komen. Gelukkig was dit de rechterkant, ik denk laat ik eens aan de linkerkant kijken. Ben ik blij dat dat lampje het nog doet. Lijkt toch nergens meerop, hoe moet ik nu daar mijn handen tussen krijgen om een klein rot lampje te vervangen. Eindelijk mijn vraag: is er niet een betere manier om de koplampjes te vervangen. Komplete unit verwijderen en dan pas de lampjes vervangen? Ik hoop dat een van jullie misschien een vernieuwende verwijderings (dat is minstens 3x woordwaarde) methode hebben.
  4. gelukkig maar, tot nu toe heeft het oranje monsterke zich niet meer laten zien. Volgende week krijgt hij zijn beurt, wie weet kan het scheurtje meteen onderzocht worden. Bedank voor jullie opmerkingen.
  5. Ons nieuwe kind is binnen. Na ritueel afscheid genomen te hebben van onze 325 cabrie, is nu ons nieuwe kindje opgenomen in de familie. Hij rijd heeerlijk. Op de terug weg ff lang lelystad on te showen bij vrienden. Daarna verder, maar nu ging het oranje "motor" lampje branden. Opzoeken en blijkt iets met abgas te maken te hebben???? (Duits handboek, lekker horrr). s' Avond bij moeders geweest en toen was het lampie weer uit. Daar wij toch een inspection ( geen idee welke I of II, staat op 85.000 km) beurt willen laten uitvoeren zou ik ook hun hier ff na willen laten kijken. Weten jullie misschien waar ik de garagenisten op zou kunnen wijzen ivm het motor lampje? Oja fotootje, moet nog andere maken, dus zie het als preview:
  6. Goedemorgen heren, Bedankt voor de info. Helemaal top Roodkapje, zit al een tijdje te turen, zie allerlei goedies. Hebbe hebbe hebbe... ik wordt er helemaal hebberig van. Dank je wel DJleonardo, maaaaaar, ik vindt de gewone sport ietsje mooier, smaken...... je wordt er gek van.
  7. Goedenavond allen, Sta op de vooravond onze, eigenlijk van mijn vrouw, 325i cabrie om te ruilen voor een Z3. Ja ik weet het eindelijk verstandig geworden...... zal de motor missen want het wordt nu een 1.9 maar dat is ook wel goed voor mijn gemoed rust. Heb een zware diesel voet, dus als ik "mag" cruisen dan lust ik alle gti-tjes raw!!! Ik zit alvast te koekeloeren wat ik allemaal zou willen veranderen. Een van de dingen die ik graag zou willen aanpassen is het stuur. Nu heb ik reeds heeeeeeele klein oogies gekregen van de zoekfunctie, van alles gelezen en geleerd.. Maar deze vraag/antwoord kon ik helaas echt niet vinden. Het eind resultaat zou als volgt moeten worden: Echter bij ons is alles zwart. Alu midden console en schakel-knop zijn te verkrijgen, maar het stuur???? Is het mogelijk het alu gedeelte los te bestellen en dit dan over te zetten? Ik kijk halsreikend uit naar jullie input,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.