Ga naar inhoud

Steef

Member
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Hengelo

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

841 profielweergaven

Steef's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Auto afsluiten met sleutel in portier. Alarm? Dag allen, ik heb een zzz uit 2002 met alarm vanaf fabriek. Laatst ging het alarm spontaan af en om mn buren niet nog een slechte nachtrust te bezorgen, sluit ik de auto nu af door de sleutel in het portier om te draaien. Volgens mij wordt dan het alarm namelijk niet geactiveerd. Klopt dat?
  2. Bedankt voor je snelle en duidelijke antwoord! Gr. Steef
  3. In het rubber aan de bestuurderskant van mijn z3 1.9S uit 2002 zit bovenaan een scheurtje. Het is het rubber van het portier waar het raam in omhoog en omlaag gaat. In de link onderaan een foto van de slijtage. Door het scheurtje komt er soms water naar binnen als het hard regent. Hoe heet zo'n rubber precies? Weet iemand waar ik deze rubbers evt. kan kopen en wat ze kosten? Zijn ze zelf te vervangen of moet ik er voor naar een garage (ter info: ik ben niet handig ) https://www.dropbox.com/s/46nvvy62vo4pfso/Foto%2023-07-14%2022%2042%2002.jpg Alvast bedankt!!
  4. Steef

    cuppende banden

    HOI allemaal, Ik ben de trotse eigenaar van een zzz uit 2002 (4cilinder). De auto bevalt prima maar ik heb een probleem met de banden. De vorige set heb ik moeten vervangen wegens ernstige cupvorming. Ook mijn nieuwe set begon na 10-12000 km te cuppen. Ik heb ze vandaag laten trimmen want om steeds een nieuwe set te kopen wordt me iets te duur Mijn vraag is, hebben jullie een idee hoe dit kan komen. Mijn bandenman zei dat het vreemd was dat ook de achterbanden cuppen omdat het meestal niet voorkomt op de banden van de aandrijfas. Ik heb er Dunlop Sportmaxx op zitten, 17 inch. Hoe hoog moet de bandenspanning zijn volgens jullie? De meningen lopen nogal uiteen. Hebben jullie verder tips of adviezen om het cuppen van de banden tegen te gaan (ander merk banden misschien?)? Alvast bedankt voor jullie reactie! Steef
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.