Ga naar inhoud

gauche

Member
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    maastricht

Recente bezoekers van dit profiel

890 profielweergaven

gauche's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. PROBEER EENS DE VOLGENDE LINK: WWW.INEAS.NL. SUPER GOEDKOOP, OOK MET ALL RISK!!!!!!!!!!
  2. Zaterdag 25 april heb ik mijn zwarte Z3 naar Hoensbroek gebracht voor een grote poetsbeurt en lakverzegeling. Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen. Super, ziet er weer uit als nieuw. In mei gaat mijn Volvo voor dezelfde behandeling incl. het verwijderten van enkele deukjes.Dat kan dus ook !! Zeg het voort, deze jongelui verdienen het helemaal. André Schreuder Maastriucht.
  3. gauche

    spoorvorming

    Maandag bij Ruud geweest.Super ontvangst. M rubbers gemonteerd, voorwielen links en rechts gewisseld.Bij de wissel van winter naar zomerbanden(allebei op eigen velgen) waren links en rechts verwisseld.Spanning rondom op 2.2.Sporing gecontroleerd, oilservice , chromen deurgrepen en kofferdeksel greep gemonteerd. Terug naar Maastricht via de binnenwegen,kap open, en.......... spoorvorming?????? Ligt als een blok,volledig weg. Super Ruud !!!! Bedankt. Veerpootbrug was al eerder gemonteerd. Bedankt voor de goede adviezen.
  4. HALLO. HEB ZOJUIST EEN AFSPRAAK GEMAAKT VOOR ZATERDAG 25 APRIL 9 UUR, OM MIJN ZWARTE Z3 LATEN BEHANDELEN.BEN BENIEUWD. ZAL HET RESULTAAT MELDEN VIA HET FORUM. ANDRE SCHREUDER, MAASTRICHT.
  5. gauche

    Inbouw cruise control

    \Ik heb net een gold cruise control laten inbouwen in mijn z3 , met bediening in de versnellingsknop.werkt super.prijs rond de 450 euro.kijk eens opde site van GOLD.
  6. gauche

    spoorvorming

    Maak binnenkort een afspraak.Merci
  7. gauche

    spoorvorming

    Bedankt.Zal ik zeker doen!!
  8. gauche

    spoorvorming

    Bedankt voor je uitgebreide reactie.Ik zal op korte termijn de m rubbers laten plaatsen.
  9. gauche

    spoorvorming

    Bij de winterbanden was bij mij de spoorvorming ook verdwenen.Enig idee waar dit aan ligt?
  10. gauche

    spoorvorming

    michelin stelt voor om de spanning van de pilot premacy op mijn z3 1.8 (1895, 8v)naar 2.2.of 2.3 te brengen om de spoorvorming op te heffen of te verminderen.wie heeft hier ervaring mee?
  11. gauche

    spoorvorming

    michelin stelt voor om de spanning van de pilot premacy oop mijn z3 1.8 (1895, 8v)naar 2.2.of 2.3 te brengen om de spoorvorming op te heffen of te vermindren.wie heeft hier ervaring mee?
  12. Hallo, Ik doe graag mee voor I exemplaar.André Schreuder, Rechtstraat 77a 6221 EH Maastricht. Tel 043 3253690 email:Rive.gauche@orange.nl
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.