Ga naar inhoud

Robbert

Member
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Robbert's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Nou ik ben vandaag wezen kijken en nee, dat wordt hem niet! Maakte een zeer afgetrapte indruk ondanks de lage (correcte?) kilometerstand. Had op meerdere plaatsen lak schade welke in sommige gevallen amateuristisch was overgespoten. Ook leek de auto een tik te hebben gehad, aangezien de motorkap scheef zat..
  2. Robbert

    Z3m coupe

    Al enige tijd ben ik op zoek naar een m coupe en nou is mijn oog gevallen op onderstaande. http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?id=mavds2wawmyu Is hier iemand bekend mee?
  3. Ik ben vorige week naar de zilvere gaan kijken bij Target, maar ik was er inderdaad ook niet te spreken over. Voor de vraagprijs zeker niet mooi genoeg. Er stond nu ook nog een blauwe, maar dat vind ik niks. Het bedrijf is inderdaad best te vertrouwen, maar je moet goed uitkijken!
  4. Oke, dan wil ik dit toch bij aankoop van een auto laten doen. Mocht de verkoper hier moeilijk over doen, weet je eigenlijk al genoeg..
  5. Nee klopt, dit hoeft inderdaad niks te betekenen. Is het trouwens mogelijk om een auto te laten inspecteren in een garage tegen een vergoeding. Ik wil namelijk bij eventuele aanschaf van een particuliere auto, de auto laten nakijken door een expert. Bij aanschaf van een auto van meer dan 10.000 euro bij een particulier neem ik namelijk geen genoegen met: "ziet er wel netjes uit.." Kan ik hiervoor naar een Bmw garage, of moet ik naar "de garage om de hoek?"
  6. En wat wil dit zeggen: "lackierei"? Een spuiterij neem ik aan?
  7. Ik heb een vraag met betrekking tot de sleutels van een z3. Is het een probleem als bepaalde sleutels ontbreken?
  8. Van binnen uit gezien is het glazen dak wel echt de moeite waard. Het betreft een groot glasoppervlak. Een foto zal alles duidelijker maken, maar daar kan ik je niet aan helpen, in tegenstelling tot andere forum leden..
  9. Ik heb de advertentie even gezocht en het is inderdaad een mooie auto, maar niet helemaal wat ik zoek. Ik ga toch liever voor origineel en bovendien is het verschil tussen wat ik wil uitegeven voor een auto en jou vraagprijs te groot. Maar toch bedankt voor het aanbod, succes met de verkoop!
  10. De locatie is inderdaad goed (kom uit Maastricht), maar de kilometer stand vind ik iets te hoog en de kleur echt niet passen bij een coupe. Maar in ieder geval bedankt voor het meedenken, want deze was ik nog niet tegengekomen tijdens mijn zoektocht naar een mooi exemplaar!
  11. Ik betrap me er inderdaad wel eens op dat ik te snel wil handelen, de droom coupe komt zeker langs! Wel erg jammer is dat een maand geleden wel 3 uitstekende coupe's te koop stonden..
  12. Ah nuttige informatie en bovendien mooi voorzien van beeldmateriaal, hier hebben we nou echt wat aan!
  13. Dit is inderdaad de bedoeling. Ik wist niet dat het veel gekloot is om dat te vervangen, fijn dat deze het al heeft, want zoals je al zegt zijn oranje knippers geen optie! (sorry rve ;)) Ja bedankt voor het aanbod, maar dat ligt er natuurlijk aan hoe interessant het is om te komen kijken Wat betreft het proef rijden, dit was bij mij geen enkel probleem. Zonder ook maar enig moment te hebben aangedrongen werd de auto al naar buiten gereden voor een rondje om het gebouw. Maar de service laat inderdaad voor de rest te wensen over, het is eigenlijk nog minder aantrekkelijk dan particulier kopen.
  14. Er staan inderdaad 3 coupe's te koop die rond de 12.000 euro moeten kosten. 1 daarvan valt af vanwege de automatische transmissie en de andere 2 vallen af omdat ze veel te ver weg staan. Ik woon namelijk in Maastricht en het lijkt me niet mogelijk om naar een auto te gaan kijken die 500 kilometer verder op staat. Mocht de auto niet bevallen heb ik 1000 kilometer voor niks gereden en daarnaast heb je het probleem van de auto bij mij thuis te krijgen. Ook de garantie is zo goed als waardeloos, omdat de garage 500 kilometer bij mij uit de buurt staat, krijg daar maar eens je kapotte auto heen.. Deze auto heb ik nu op het oog klik Staat slecht 20 kilometer van mij vandaan en heeft net 100.000 kilometer gelopen..
  15. Heb inderdaad het onderhoudsboekje bekeken en het viel me op dat de auto vanaf maart 2006 maar wienig kilometers heeft gemaakt. (Lang stilgestaan, gewoon weinig gereden of teruggedraaide teller?) Er moet inderdaad nog ongeveer 1200 euro bpm bij.. Waar hebben jullie die andere auto's dan zien staan. Voor dit bedrag (of minder) zijn namelijk bijna geen coupe's te vinden met garantie, laat staan auto's bij bmw garage's!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.