Ga naar inhoud

Z3Zoefer

Member
  • Items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 2.8 automaat
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Hoek van Holland
  • Interesse(s)
    Fotografie, Muziek, Schaken en de Z3 :)

Recente bezoekers van dit profiel

684 profielweergaven

Z3Zoefer's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Ik heb een Z3 2.8 automaat. Rijdt lekker hoor Ben benieuwd of mijn bericht blijft staan want een of ander virus verwijderd mijn berichten steeds hier.
  2. Geen idee maar hij lijkt heel erg op die van mij
  3. Lijkt die van mij wel Maar ziet er goed uit zo op het eerste gezicht en een 1.9 is best wel lekker.
  4. Een goeie tip om dat Airbag lampje weg te shoppen :harhar:
  5. Zo hee, wat een hoop reacties zeg En niet weer het oude Canon & Nikon verhaal hoor. Komen we toch niet uit De foto heb ik in Photoshop bewerkt en ik heb wat flink contrast er in gezet. Maar ik doe voornamelijk model, bruiloft en theaterfotografie. Bedrijfsfotografie en architectuur doe ik ook af en toe en ik stuur je zometeen een PBtje. Een tip die ik mee kan geven als je je auto gaat fotograferen is dat je een polarisatiefilter op je lens zet. Hiermee voorkom je hindelijke reflecties. Zie voor meer info: http://forum.autogespot.com/index.php?topic=13937.0
  6. Thx en het is de airbaglampje maar die reset ik al 1 keer per jaar maar dan komt die na verloop van tijd weer vrolijk terug. Het wordt dus tijd voor weer een reset En verder ben ik een freelance fotograaf.
  7. Canon 5D MarkII 21MB. Op een statief naast mij op de bank en met mijn rechterhand maar schieten en dan maar hopen dat het wat wordt
  8. Vandaag was het heerlijk weer en ben met mijn camera op pad geweest en een foto van binnen in mijn Z3 geschoten.
  9. Z3Zoefer

    Hardtop

    Mijn Z3 2.8 automaat is van februari 1998
  10. Z3Zoefer

    Hardtop

    Zoals beloofd hier wat foto's wat ik heb gedaan. En waar ik verder benieuwd naar ben is hoe het bij jullie er uit ziet. Voelt het uiteinde van dat "linnen" ook hard aan en is dit het zelfde afgewerkt als bij mij? Dichte kap en zie rode pijl, het uiteinde van dat stukje "linnen" trilt tegen het ijzer aan. Kap is nu voor de helft open. Tyrep er om heen Tyrep vast om de buis Uiteinde af geknipt Het zelfde gedaan aan de andere kant. Opgelost en er trilt niets meer onderweg.
  11. Z3Zoefer

    Hardtop

    Als je het maar goed in smeerd ;) Maar ik heb het opgelost en ik zal er morgen wat foto's van maken wat ik heb gedaan. Ik heb zeg maar het wat los zittende lintje wat met een popnagel vast zit met een tyrep vast gezet.
  12. Z3Zoefer

    Hardtop

    Ik denk dat ik het ontdekt heb tijdens het rijden http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=54&fg=10 Bij nummertje 37 (schanier) zit iets wat op plastic achtig (hard linnen) iets er uit ziet bevestigd aan de top en als ik daar aan zit trilt het niet meer. Misschien is dat materiaal inmiddels verhard en trilt het mee. In smeren met vaseline, olie of wat dan ook??
  13. Z3Zoefer

    Hardtop

    Oeps sorry, ik zie het nu pas maar het moet zijn de Softtop.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.