Ga naar inhoud

Meu

Member
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 2.8 individual
  • Geslacht
    Female
  • Locatie
    Barneveld

Contact Informatie

Meu's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Het was niet mijn hardtop. Ik zag de z3 aan de andere kant van de weg staan. Kon geen foto maken want ging er met 120 km/uur langs.
  2. Zag vanmiddag rond 15:30 een (grijs/ggroene) Z4 langs de weg staan op de A44 Amsterdam richting Wassenaar/Leiden. Een paar honderd meter terug iemand langs de kant met de hardtop. Hopelijk valt de schade mee en zijn er geen andere auto's mee in de problemen gekomen. Sterkte.
  3. Ik kom vanuit richting Amsterdam en ga direct naar het Transferium bij Leiden. Hoe laat zijn jullie daar ongeveer zodat ik me bij jullie kan aansluiten ?? Peter.
  4. Uitstekend om bij Transferium / McDonalds Leiden te verzamelen. Hoe laat spreken we daar af? Peter.
  5. Was top. Prachtig weer. Heb er een verbrande kale kop aan overgehouden. Organisatie bedankt !!!
  6. Top zo. Gaat de goede kant op !!
  7. Na enkele jaren rond te rijden met de standaard velgen, werd het tijd om onze Z3 2.8 wat op te pimpen. Dat was ook wel nodig om onze mooie Z3 beter tot zijn recht te laten komen. De originele velgen: En nu met de AEZ Valencia Dark 17 inch: en van dichtbij: Met dank aan Roodkapje voor de adviezen, de bestelling en de levering. Groeten allemaal en tot de paasrit !
  8. Goed initiatief. Heb dit in mijn agenda genoteerd en als het even kan zal ik er ook zijn. Moet toch in de buurt zijn (Wassenaar) Peter
  9. Wij sluiten graag weer aan in de lange rij prachtige Z3-tjes en Z4-tjes. Kijk weer uit naar de prachtige routes. We komen met 2 personen, maar eten 's-avonds niet mee. Peter & Annemarie
  10. Meu

    iPhone tip...

    Gisteravond mijn iPhone 3G geupdate naar OS4. Duurde wel lang omdat er 6GB aan muziek op mijn iPod staat die moest worden gebackupped en gerestored. Ook crashte de update met een vreemde melding dat ik een simlock heb. Maar na herstarten werd de update afgemaakt en nu werkt ie prima. Conclusies: - Heel blij met mappen/folders - Heel blij met nieuwe mail-app die beter samenwerkt met Microsoft Exchange/Activesync. Mijn agenda lijkt nu helemaal goed te worden gesynchroniseerd met de server op het werk. - Heel blij met de grouping van samenhorende emails. Veel overzichtelijker (wanneer krijg ik eindelijk Office2010 op mijn werk ipv Office2003 ?) - Het bijhouden van het aantal tekens bij een SMS werkt niet altijd. Zitten nog wat foutjes is die hersteld moeten worden - iBooks is leuk, maar wel sloom, en het beeld blijft natuurlijk wel te klein voor het lezen van een boek. - iPhone werkt nog steeds goed. Wel lijkt de reactie op sommige acties ietsjes trager als daarvoor maar de voordelen van OS4 maken dat meer dan goed ! Mooi dus dat OS4 en....sparen voor een iPad zodat boeken lezen e.d. ook echt goed kan. Peter
  11. Meu

    iPhone tip...

    Voor de liefhebbers die niet met iTunes willen werken of die makkelijk hun muziekcollectie willen voorzien van 'tags' en album-covers e.d.: Probeer eens: http://www.mediamonkey.com/ Perfecte PC applicatie om je muziek te beheren. Kan ook synchroniseren met de iPhone en kost € 0,00 Echt een aanrader !
  12. Meu

    3de paas-rit.

    We zijn er klaar voor. Eerste grote rit van het jaar met vooruitzichten op een gezellige dag. Zal wel nat worden vandaag. Een combinatie van auto rijden, waterskien, zeilen en natuurlijk ook wellicht 10 minuten met de kap open in de zon. Vol goede moed en met een uitstekend humeur gaan we nu op weg. Tot straks allemaal.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.