Ga naar inhoud

OmeLo

Member
  • Items

    782
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 Coupe 2.8i 1999 Cosmosschwarz Metallic op LPG!
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Den Haag

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

1,752 profielweergaven

OmeLo's prestaties

2.8 member

2.8 member (5/12)

0

Reputatie

  1. OmeLo

    Per Knudsen

    Reken maar! Al was het enkel maar voor de koffie......
  2. Is het meervoud van Wiesmann trouwens niet 'Wieslieden'.....? :D
  3. Ter compensatie zijn QP-rijders dan weer de knapste kerels, zodat het als totaalplaatje toch best aardig uitkomt......
  4. OmeLo

    mijn z3 beschadigd :(

    ;) :vader: Zoek anders ook meteen even iemand die wat leestekens in kan voegen in de tekst. Ik snap er werkelijk niets van.....
  5. Dat moet een belgisch stukje wetgeving zijn. In Nederland zijn gitaristen vogelvrij. Je betaalt zelfs verwijderingsbijdrage op een elektrische gitaar...
  6. Een vetleren medaille? Het blijft zeeland, dus een magerleren medaille lijkt me in dit licht waarschijnlijker...
  7. Damn, je bent me voorbij. Ik sta op 227.000 inmiddels....
  8. OmeLo

    Boetevraagje

    Mijn ervaring (gelukkig niet al te veel, maar toch) is dat ze er na een staandehouding beduidend langer over doen om je een mooie brief thuis te sturen dan wanneer ze gewoon langs de weg zaten te koffieleuten met een flitscamera. Misschien dat die sjaak in dat busje meteen de brieven tikt....?
  9. Voor! (als die roadsters er dan maar een hardtop opzetten..... )
  10. OmeLo

    Vreemd geluid

    Lijkt me inderdaad een kanshebber voor VANOS-ellende. Lees hier maar eens....
  11. Begrijpelijk, maar niet minder jammer.... helaas zijn QP-rijders nu eenmaal een wat zeldzaam en schuchter volkje die zich niet graag in het volle licht wagen. Ik stel dan ook voor de volgende meeting bij middernacht te plannen.
  12. OmeLo

    advies aankoop Z3

    My thoughts exactly.... Daarnaast: 10k voor een 12 jaar oude 1.8...? You must be joking. Zelfs 'fully loaded' zou dat behoorlijk aan de prijs zijn lijkt me. Maar: het forum staat vol met allerlei wetenswaardigheden over de ZZZ. Lees je eerst eens goed in, maak een proefrit in een paar verschillende ZZZtjes om de verschillen te ervaren en laat een aankoopkeuring doen door roodkapje. 'nuff said.
  13. Een heerlijk optreden gehad, superscherpe show neergezet maar helaas had NGN nét iets meer publiek mee. Dus een mooie tweede plaats. Wel een avondvullend optreden in Saturnus in het verschiet, want de programmeur was erg onder de indruk. Voor Band of the Century begint nu het zomerreces; door vakanties en een drummer die vader wordt houden we de komende twee maanden even vrij, maar na de zomer komt er in ieder geval een tweede show in Musicon en een avondje Saturnus. Wie weet wat verder nog. We hebben in ieder geval stevig geïnvesteerd in een monitorsysteem om het geluid beter neer te kunnen zetten, dus komt dat horen en zien! Data volgen!
  14. Nog even een schopje: vergeet vooral niet morgenavond je favoriete Supertramp Tribute Act door de finale te helpen! Waar was het ook al weer: Saturnus, Keizerstraat 58 in Scheveningen Hoe laat moet ik er zijn: zaal open 20.30u, aanvang 21u. Er spelen drie bands, de volgorde wordt bepaald door loting. Elke band speelt een set van 45 minuten. Bij binnenkomst (toegang 3 hele euro's) krijg je een stembiljetje waarmee je kunt stemmen op de band die je het beste vond. Hierbij wordt een combinatie gemaakt van de stemmen van het publiek en een professionele jury. De publieksstem telt zwaar, dus allemaal komen en stemmen op Band of the Century!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.