Ga naar inhoud

z4individual

Member
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 2.0 individual
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    België, leuven

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

649 profielweergaven

z4individual's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. hey daar, kan er iemand me helpen met mijn prob want krijg mijn koffer niet open en mijn handleding ligt erin. Kan er iemand mij bevestigen of er binnenin de wagen een hendel is om de koffer handmatig te openen?? Hoop snel iets van iemand te horen, want zou voor morgenmiddag in mijn koffer moeten zien te raken, moet namlijk aan mn papieren voor het werk raken in koffer thx.
  2. heb een zwarte Z4 tom, zou tof zijn als je dat kan thx en bestaat die velg ook in glanszwart? ps zal morgen ook effe foto sturen vn mijn individual velgen en van de wagen zelf want heb dat nog niet gedaan sinds ik hier ben. Alleszins al bedankt
  3. hey, heb model na de facelift met xenon, heb spijtig genoeg maar enkele ring. zou die mod ook bestaan voor een dubbele xenon ring?
  4. Hallo daar, ben aan het twijfelen om mijn orginele 18 inch individual velgen te vervangen door zwarte bbs ch velgen, maar omdat ik niet echt zeker van mn stuk ben vraag ik hier op het forum jullie mening zwarte bbs ch of individual velgen laten staan? Oh ja en weet iemand wat het zou kosten voor een m onderstel, staat spijtig genoeg niet op mijn z4. thx
  5. Hey, weet er toevallig iemand of de standlichtringen op elk model zitten of enkel bij xenon?
  6. Hey daar, kan er toevallig iemand me vertellen hoe het komt dat als mn woofers werken (bmw hifi systeem) ik de indruk krijg dat he tussenschot achter mn rug trilt bij elke baslijn? En weet iemand hoeveel het zou kosten en wat ik moet vervangen om te upgraden naar het bmw hifi prof systeem? dank bij voorbaat (word nl gek van die trillingen )
  7. Wel wat ik eigenlijk zoek is een apparaat dat er eigenlijk voor zorgt dat ik eender welke bron kan aansluiten op mijn gps scherm(bv. harde schijf, ipod, ...) zodat je muziek of videos kan afspelen.
  8. z4individual

    meer power?

    Weet iemand wat ik aan mijn z4 2.O moet vervangen voor wat meer power? thx
  9. z4individual

    TIS?

    kan iemand me toevallig vertellen wat tis voor de z4 juist is? thx
  10. Hey daar, kan iemand me vertellen welke interface ik nodig heb om ook video en dergelijke af te spelen? thx
  11. Vraagje, kan er iemand me vetellen hoe ik aan 3d weergave en flitscamera's kan komen op mijn navi proff, heb z4 namelijk maar een week en vind dit nergens is Z4 individual van 2006 ? thx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.