Ga naar inhoud

Brambo67

Member
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    (Nog) geen Z3, wel een V70 Edition Sport en VW Polo

Brambo67's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Tot zover bedankt voor alle tips! Ik heb inmiddels een aantal aardige auto's gezien in D zoals al gezegd en wellicht dat er daar een bij zit. Ik heb idd de tijd en kijk rustig wat er op me af komt. Naast zwart heb ik inmiddels ook 'Stahl grau' op mijn lijstje staan. Deze kleur lijkt staat 'em ook errug goed! Ik neem aan dat er onder jullie ook een aantal zijn (misschien wel velen) die hun Z3 uit D hebben gehaald. Wat is jullie ervaring, valt er nog wat van de vraagprijs af te kletsen in het algemeen? Het zou voor mij eventueel de eerste keer worden dat ik er een uit D haal.
  2. Ik wil de auto vooral gebruiken voor het toeren. Ik denk zelf dat de 2.2i de meest uitgewogen combinatie zal opleveren. Mijn voorkeur gaat uit naar zwart - zwart. Ik heb er inmiddels een aantal 'gespot' in D. De V70 R zorgt idd voor vooral heel veel 'umpf' bij kickdown. Het is echter geen hele sportieve auto want én zwaar én een ondermaatse aandrijflijn. Als hele snelle en veile manier om van A naar B, of zelfs Z, te gaan, is de auto echter fantastisch! Ruim, veilig (zeker voor een auto uit '99) De auto had bovendien een Volvo 'big brake'-kit en een door mij vervangen aandrijflijn (deels) waardoor de auto echt geweldig reed. Menig 'GTI'-achtige reed weg bij het verkeerslicht om... na enkele honderden meters volledig weggeblazen te worden. Goed, Z3 dus. Ik ben op zoek naar een auto met niet al te veel km's (max 125 dkm) en veel opties. Ik heb de tijd dus zie wel wat er voorbij komt. Ik heb nu geen inruil daar wil ik dan ook max van profiteren. Misschien wordt het idd wel een auto uit D.
  3. Brambo67

    Welke Z3?

    Hoi, Ben nieuw op het forum en benieuwd naar welke Z3 'geadviseerd' wordt. Ik heb onlangs mijn Volvo V70 R AWD (in de unieke kleur 'Laserblue') verkocht om weer in een nieuwe lease-V70 te gaan rijden. De R AWD was echt mijn droomauto, hij is dan ook met pijn in het hart verkocht. Twee V70's op de oprit is echter te veel en bovendien kon ik een geweldige inruil krijgen. Nu ik dan in mijn 'vervoersmiddel' van A naar B en weer terug rijd, en dat best lekker want D5 Geatronic, wil ik toch weer een auto voor mezelf. Als sinds enige tijd heb ik het plan opgevat een Z3 te kopen. In eerste instantie sprak me de Coupe erg aan maar twee ritjes in de roadster hebben me toch van gedachten veranderd. Ik heb een extra garage dus de auto kan permanent onderdak en het 'open' rijden is me goed bevallen. Ik heb me inmiddels wat verdiept in de auto en weet denk ik redelijk wat ik wil. Na mijn beide eerste proefritten (1.8i en 2.0i) gaat mijn voorkeur uit naar een 6-cylinder. Het geluid is toch redelijk belangrijk in zo'n auto en misschien wel een groot deel van de beleving. Nu zijn er op dit forum ongetwijfeld mensen die zeggen; dit moet je wél en dit níet. Ik ben benieuwd. Momenteel gaat mijn voorkeur uit naar een Z3 Roadster 2.2i met de sportstoelen, airco, 17" wielen, kleur zwart en uiteraard handbak. Maar een 2.8i lijkt me ook niet verkeerd. Ik ben in ieder geval nu series op zoek. Als je dus goede tips hebt dan hou ik me aanbevolen, alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.