Ga naar inhoud

Ins0mnia

Member
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Volendam

Recente bezoekers van dit profiel

470 profielweergaven

Ins0mnia's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. heb exact het zelfde type en jaar. Sinds vandaag heb ik dit probleem ook.... morgen eens even langs de BMW dealer gaan.
  2. Update: Grote beurt gehad; APK goed gekeurd en kreeg een belletje dat haar schade verdwenen is! BLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIJJJJJJJJJJJJJJJ Kan ik eindelijk die leen auto weer terug geven. (Een gare Renault)
  3. OH VET TOF! Ja 2 persona is goed!
  4. Update: Alles is rond gekomen (Financeel gezien). Alles gaat weer het oude worden op 9 april . Tevens een dealtje met deze schadebedrijf gemaakt, alle steenslag plekjes worden ook lieflijk verwijdered.
  5. Iemand van het forum aanwezig? http://www.duitseautosportfestival.nl/ Zou toch een gemis zijn als er geen enkele Z3 of Z4 aanwezig is.. en ikke alleen met me beschadigde bak is ook niets!
  6. ergste is, elke keer als je naar je auto toe loopt word je weer aan herinnerd -____-
  7. Ben al naar paar spuiters geweest, er zit toch na (11 jaar) een (lichte) kleur verschil als ze delen overspuiten.
  8. Bedankt heren (neem dat aan) voor jullie reactie en hulp. Heb er direct werk van gemaakt! Ik heb 2 collegas gevonden die me graag helpen met getuigen verklaringen.. (Ze weten hoe verliefd ik ben op mijn Z3tje ). Het ergste is nog wel, in 11 jaar dat deze auto op de weg is. Was er geen enkele kras, tot gistern. (wel wat steen slag). Kreeg regelmatig positief commentaar dat me auto nog zo goed in de lak was.
  9. Als er nog plaats is wil ik ook wel hoor
  10. Dag blije gevoel, hallo sjaggo Johnno.... Ben je klaar met je werk, wil je lekker met open dak weg rijden. (de zon scheen) Roept een collega naar me toe.. "Eh.. kerel, volgens mij is iemand tegen je aangekomen of jij hebt een auto gepakt." Dus van nature is mijn reactie; "Je zit me te fucken gast, er is niets.." Maar helaas, hij was serieus.. was een klein stukje door gereden tot aan een tank station en ik schrik me de tering pleuris. De hele rechter kant van me auto was wit! Na dat ik deze stof had weg geveegd kwam de grote boze strepen, me liefje heeft 3 gigantische krassen gekregen op haar rechter gezicht............. Niet alleen dat, dit komt nota bene van een collega af!! Want mijn auto stond in een gepanzerde kooi. Maar wat ik schoftig vind is, dat men geen geen briefje op me voorruit plakken .. nee, gewoon keihard na-schade weg rijden. Enfin langs de politie geweest, die uiteraard hier helemaal niks kan. Verzekering gebeld die uiteraard gesloten was.. joepie, mijn dag is verneukt. Overgens kan ik niet gewoon niet een deel laten herspuiten. Omdat het Boston Groen is, is dit bijna onmogelijk om het perfect na te bootsen. Dus moet een volledige herspuit van pas komen. Nu maar hopen dat de waarborgfonds mij accepteerd, anders kan ik me no claim vaarwel zeggen.. ;_;
  11. Hey, ik was de Lonley "Groene'' Z3 eigenaar die met vrienden op een standje waren daar. Was heerlijk om al die verschillende Z3tjes (en de Z4 uiteraard) te zien op de BMW Experience, maakte me... vrolijk Vaker doen!
  12. Bedankt voor je snelle antwoord Weet jij of er gevallen zijn die zijn 1.8/1.9 of zelfs de 2.8 model hebben laten ombouwen naar een M onderstel? of zelfs volledig met een M(3) motor? Ik lees dat er verhalen zijn van mensen die hun 1.8je geupgraded hebben met een M3 motor en een M-Onderstel. Maar dit lijkt me toch technisch bijna onmogelijk?
  13. Hey mensen, hoe herken ik bij de Pre-facelift Z3 modellen dat er een M onderstel zit (of niet) ? Waar moet ik op letten? Even uit nieuwsgierigheid.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.