Ga naar inhoud

Jack v O

Member
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    z3 en renault Clio
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Tilburg

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

647 profielweergaven

Jack v O's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

1

Reputatie

  1. Jack v O

    Kabel soft top

    Ik heb het gebroken kabeltje naast het nieuwe gelegd, iets langer gehouden omdat ik een winding van het veertje moet benutten om het kabeltje aan te bevestigen (de bevestiging van het kabeltje was bij het veertje afgebroken). aan elkaar genepen d.m.v. een aluminium hulsje met een waterpomptang, teruggeschoven in de stiknaad van het dak, kabel in de bevestiging van het dak gehangen en dicht genepen, opening van de stiknaad weer dicht gemaakt en klaar.
  2. Jack v O

    Kabel soft top

    Een kabeltje gekocht bij de fietsenmaker, de rand van het dak op 2 cm opengesneden, kapot kabeltje er uit getrokken, nieuwe kabel eraan gemonteerd met een knijp verbinding (is origineel ook zo), oog aan het dak opengebogen kabel erin gelegd, oog dicht genepen, dak met de hand dicht genaaid, klaar kosten €2,15.- tijd 1 uur.
  3. Jack v O

    Kabel soft top

    Ben net bij de dealer geweest maar daar kost een kabeltje € 75.-, waarom dit prijsverschil, heb jij voor mij het adres van Ekris. Het gaat bij mij om onderdeel nummer 54318400953
  4. Jack v O

    Kabel soft top

    In de rand van de soft top zit een spankabeltje met veertjes. Nu merk ik dat een kabeltje aan de bestuurderskant gebroken is, is dit kabeltje te vervangen.
  5. Zelf op kunnen lossen door stekkers uit de meters te halen, toerenteller kwam weer in rust, dus ik denk toch dat het met het resetten te maken had.
  6. Ik heb mijn airbaglampje moeten laten resetten i.v.m. demonteren voorstoel, na het resetten valt mij op dat mijn toerenteller niet meer werkt (was me nog niet opgevallen) is dit toeval of heeft het een met het ander te maken. Degene die het lampje gereset heeft zegt dat het niets met elkaar te maken heeft, de naald van de toerenteller staat ook voorbij het aanslagpunt, (helemaal onderin) wie weet een oplossing.
  7. Als het contact aanstaat hoor je de stappenmotor van de gasklep trillen, verder loopt de motor goed, moet hier iets aan gedaan worden of zo laten.
  8. Rogier, Bedankt, voor de reactie, maar zo had ik het ook gedaan, het is ondertussen wel gelukt, zelf een ledlampje gepakt een paar draadjes eraan, pin 7 en massa en gereset.
  9. Het is al meerdere malen ter spraken geweest, maar ik krijg de onderhoud idicator niet gereset, ik gebruik de kontactpen nr. 7 en de massa van de veerpoot, (precies volgens de beschrijving) massa rechtstreeks op de accu met een led kontrolelamp, maar de idicator komt niet in de ruststand, ook het klokje van de remvloeistof blijft netjes branden, wie weet er raad, doe ik iets fout.
  10. Bij de linker aansluiting van de H.T. liggen enkele draden (met tape bij elkaar gebonden), deze even losmaken, hier zit de draad bij die de achterruitverwarming bediend.
  11. Als de stekker op de schakelaar zit, moet het werken.
  12. Ja dat kan wel, als jij de versnellingsbak kunt demonteren kun je bij de priseas. Gr.
  13. Kijk eens de ontluchting na die op het diffrentieel zit niet vuil is, deze vervuild nog al eens met zand en vettigheid, goed schoonmaken helpt, als hij vuil is bouwd het differtieel druk op waardoor hij gaat lekken.
  14. Mijn Z3 is van 96 heeft geen sproeiers maar de interval verstellen lukt wel, is wel een fijne optie. Gr.
  15. http://img235.imageshack.us/my.php?image=gordelcw9.jpg Hier moet een foto staan van de Z die ik op de geleider heb geplakt, maar ik krijg het maar niet voor elkaar, ik heb het al 10 tal keer geprobeert, de handleiding gevolgt maar krijg steeds de melding dat er geen dynamische afbeeldingen geplaats kunnen worden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.