Ga naar inhoud

FuroreHugo

Member
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Amersfoort

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

FuroreHugo's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Dit gaat geen antwoord zijn op je vraag. Maar wel een leuke anekdote... De eerste keer dat ik een radio inbouwde in mijn (toenmalige Renault 5) had ik stroom nodig natuurlijk. Dat tapte ik af van een gevonden stroomkabel ergens in het dashboard. Ik vond mijzelf bijzonder knap dat het mij als 18 jarige gelukt was. (Jaren '80). Alleen... toen ik ging rijden en een bocht nam ging mijn radio op het ritme van de richtingaanwijzer steeds aan en uit, aan en uit, aan en uit... 🙈😂 Echt waar. 😟
  2. Ik hoef geen hele ombouw, (ik blijf wel rechts zitten, ook leuk) maar om te mogen rijden in NL moeten er wat aanpassingen gedaan worden. Belangrijkste vraag nu: Hoe zorg ik dat mijn Mistachterlicht LINKS gaat branden in plaats van rechts? Weet iemand dat? En ik neem aan dat ik wel de komplampunits moet ververvangen?
  3. haha geweldige foto! Dank voor je hulp. Ik heb geen xenon. Ik kan zelf denk ik wel de koplampen vervangen. Beetje technisch inzicht is daarin voldoende denk ik? En YouTube... Geen idee of ik een mistknopschakelaar heb... 🫣 Vast wel. Punt is... auto staat nu op de oprit bij mijn vriendin. We wonen niet samen ;-). Maar zij heeft een oprit en hij mag niet op de openbare weg staan. Maar ik moet ervoor zorgen dat de 'andere' mistlamp gaat branden toch? De verkoper zei dat dat vrij simpel was. Is dat ook zo? Nou ja, heb er nog wel even een projectje aan.
  4. Heb je iemand gevonden? Ik ben sinds gisteren in het bezit van een Engelse Z4.
  5. Dag allemaal, ik ben volledig nieuw hier en heb gisteren nogal impulsief een Engelse BMW Z4 cabrio gekocht uit 2006. Die moet natuurlijk gekeurd worden om hier te mogen rijden. Dus iets met de koplampen en het mistlicht begreep ik. Ik kom er op internet en zelfs in dit forum niet uit (of ik kan gewoon niet zoeken). Hoe dan ook, moet ik de complete koplampunits nou vervangen? Of heb ik voldoende aan nieuwe reflectoren? Of moet ik simpelweg een lampje vervangen? 🙈. En waar vind ik dat soort zaken? En als ik gebruikte onderdelen zoek, bijv. het geleide- 'boogje' voor de gordel aan de bestuurdersstoel (links dus) is gebroken. Waar vind ik zoiets? En het afsluitklepje onder het motortje van het elektrische dak (softtop) idem dito. Nou ja, ik zal binnenkort nog wel meer van dit soort vragen hebben ;-). Maar iedere hulp is welkom! Hugo
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.