Ga naar inhoud

kopindezon

Member
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    venlo
  • Interesse(s)
    cabrio en muziek

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

kopindezon's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. rondje in de ultrasoonreiniger... Okay... maar hoe haal je die dingen er af zonder iets te slopen?
  2. Kun je die accu buitenspel zetten? Of moet je dan naar een nieuwe sirene. Ik heb hem eerder wel aan de praat gehad.
  3. Hoi ik heb de pomp getest, die draait. Maar er komt geendruppel uit de sproeiers Mogelijk zitten ze verstopt? is er een truuk om ze te checken / ontstoppen?
  4. Hoe bedankt. Ik ga het checken
  5. Ehh ik heb wellicht de formulering niet helder genoeg gedaan . Het alarm werkte niet toen ik hem kocht. Twee van de oorzaken waren dus de bedrading van het slot ( sleuteldeel) en 2 de servo. De deuren sluiten dus weer en de led van alarm knippert ook weer. Gisteren merkte ik dat de sirene na sluiten heel zacht piept en dat dit na ca 1 min na het sluiten stop. Aangesloten op direct 12 v werk hij wel naar behoren . Ik zit dus verlegen om mogelijk meerdere oorzaken en niet op checkvragen .... ik ga vooruit maar ik ben er dus nog niet
  6. Yep. Zoals al vermeld in mijn berichtje alles nagelopen ook de hellingsdetectie en ook de relais in de units gecheckt. Het enige dat me nu invalt is dat er een afermarket radio in zit.
  7. Hoi. Wellicht niet uniek. Ik heb onlangs de servo in de linker portier vernieuwd Daar zaten 2 losse kabeltjes van het deurslot bij. Deze weer netjes vastgezet. Als ik de deur nu met de sleutel afsluit gaat het alarmledje op de middenconsole ca 15 sec knipperen en daarna blijft die aan. Alarm werkt dus niet . Alles wat ik kan verzinnen heb ik nagelopen. Knipperlichten werken ook niet bij afsluiten met sleutel of de afstandbediening. heeft iemand een hint?
  8. Tja .. ik heb de deur open gehad en de motor gechecked van dit slot. een heel gedoe . maar de motor is OK Wordt dus blijkbaar niet aangestuurd De bijrijdersdeur en kofferbak sluiten wel met de afstandsbediening maar de bestuurderskant helaas niet Ook de bedradiung in de overgang van de deur naar chassis bekeken Niks raars aan te zien. Alarm kan ik wel activeren als ik de bestuurderszijde met de sleutel op slot draai. Het alarm werkt echter ook niet naar behoren. Wat kan het nog meer zijn .... relais in cv module??
  9. Top bedankt Zie alleen alarmsysteem. 302 Maar op de bodymodule zit wel de schakeling voor cv. Ik ga nog eens verder graven
  10. Helaas. Ik had me meer interactie voorgesteld in dit forum..
  11. Tja ik geef ook mijn eigen acties aan om evt mensen ook te kunnen laten inhaken.
  12. Helaas geen reactie meer gehad. Heb nu maar een nieuw relais besteld voor de GM4
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.