Ga naar inhoud

pk340

Member
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Amersfoort
  • Interesse(s)
    Audio, fotografie

Recente bezoekers van dit profiel

76 profielweergaven

pk340's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Inmiddels is de USB/AUX aansluiting vervangen door een nieuwe en kan er muziek gespeeld worden vanaf de USB stick. Ben er alleen nog niet achter wat de maximale capaciteit is die wordt ondersteund. Ik heb nu een 16GB stick die ik zonder eerst te formatteren gewoon kan gebruiken (uit de verpakking), werkt prima in de auto. Maar een 32GB stick die ik opnieuw FAT32 heb geformatteerd met de standaard instellingen geeft als melding " Niet ondersteund". Geen idee of dat aan de grootte ligt (32GB) of wellicht aan de manier waarop deze is geformatteerd (cluster grootte en dergelijke). Hebben jullie hier ervaring mee of nog verdere tips? Thanks !!
  2. Hoi, Mijn Z4 E89 uit 2011 heeft in het iDrive menu de optie "Import/export muziekgegevens". Het daarop volgende menu vraagt om een USB stick in het dashboard kastje aan te sluiten. Dat heb ik gedaan met een 32GB USB stick die FAT32 is geformatteerd en waar in de root directory een aantal MP3 nummers zijn opgeslagen, voorzien van alle META tags. Na klikken op "OK" gebeurt er helemaal niks en kom ik terug in het vorige scherm. Ook het lichtje in de USB stick knippert niet, terwijl dat wel het geval is bij het starten van de auto. Mijn E89 heeft van de fabriek de 06FL USB/Audio optie. Heeft een van jullie hier wellicht ervaring mee, of tips/suggesties .... alles is welkom. Overigens gaat het op hard disk zetten vanaf CD in de auto prima, maar dan moet ik eerst een CD branden, niet echt handig.
  3. Hoi, Heeft iemand hier ervaring met het (laten) herstellen van loslatende dashboard bekleding als gevolg van temperatuurschommelingen? Blijkbaar is dit een regelmatig voorkomend probleem en ik heb daar ook last van (zie foto's). Het leidt tot witte randen en de derde foto toont ook bollingen in die bekleding. Ben benieuwd naar jullie ervaringen en wellicht betaalbare oplossingen, waarvoor alvast dank. Peter
  4. Okay, is een nieuwe vrij makkelijk te plaatsen dan? Zijn de uitvoeringen die geschikt zijn voor de Z4 E85 en E86, ook geschikt voor de E89? Ik kom namelijk alleen uitvoeringen tegen voor die 2 modellen, maar wellicht moet ik langer/beter zoeken, haha.
  5. Dank voor je reactie, alleen is er geen beweging in te krijgen om het opzij te schuiven. Wil ook geen bruut geweld gebruiken. Nog tips? Groet.
  6. Okay, dat ga ik voorzichtig proberen ....... in mijn beleving (maar misschien heb ik het mis) is destijds die sDrive35is werkelijk volgepakt met allerlei extra's, waarbij ik ook USB/Audio standaard had verwacht, staat immers ook op de lijst met opties zoals bij kentekencheck.nl is op te vragen. Voorts klinkt de hele Hifi installatie simpelweg bagger. Uit de speakers achter de stoelen klinkt heel zacht alleen wat dof gemompel (met de Fading stand volledig op "A"). Het zou moeten klinken als een concertzaal in die 35is. Hmmmmmm.
  7. Hoi, Hierbij een afbeelding van de USB poort in mijn Z4 (middenconsole). Het USB symbool staat afgebeeld, maar hoewel het lijkt alsof het "afdekplaatje" opzij geschoven zou kunnen worden, zit daar géén beweging in.
  8. Hoi, Sinds afgelopen zaterdag (15-4-2023) bezitter van een E89 sDrive35is uit 2011. Daarvoor een sDrive23i gehad uit 2009. Lang verhaal kort: volgens de lijst met voertuigopties heeft mijn uitvoering optie S06FL, oftewel "USB/audio interface". Echter, ik zie wel het USB symbool staan (naast de 3,5mm AUX poort in de middenconsole) en er bevindt zich een soort van "afdekplaatje" voor de poort, maar daar zit geen beweging in. Heeft iemand van jullie hier ervaring mee? Alvast bedankt. Groet, Peter
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.