Ga naar inhoud

Pim1200

Member
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Berkel en Rodenrijs

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Pim1200's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

1

Reputatie

  1. Met jullie adviezen is het helemaal gelukt en viel het eigenlijk wel mee. Bedankt allemaal.
  2. Allemaal bedankt voor de informatie.. Hier kan ik morgen mee verder en moet het vast en zeker gaan lukken.
  3. Wie kan mij vertellen hoe ik de rolbeugel moet verwijderen? Ik heb de twee schroeven aan de buitenkant eruit gehaald maar er zit geen beweging in of is het een kwestie van heel veel kracht zetten?
  4. Dank jullie wel voor de reacties. Bij mij staat ook op het kenteken "-". Dus het advies van Ewout opgevolgd en BMW Nederland aangeschreven. Dit was hun reactie: Hartelijk dank voor bericht via ons contactformulier. Helaas is een trekhaak niet vrijgegeven voor uw BMW Z3. Dit is achteraf ook niet aanpasbaar. Wij vertrouwen erop dat wij u hiermee voldoende hebben geïnformeerd. Het spijt ons dat wij u niet van dienst kunnen zijn. Wel vreemd dat er een trekhaak te koop is voor heel veel geld en dat de auto wel is voorbereid (bevestigingspunten) voor een trekhaak. Ook vreemd dat er bij auto's rondom het bouwjaar wel type goedkeuringen is. De carrosserie wordt toch een aantal jaren gebruikt en 1 keer typegoedkeuring op afgegeven. Ik heb de trekhaak voor heel veel geld gekocht bij Burgdorf.
  5. Ik heb eerder op het forum gelezen dat als je een trekhaak monteert je bij het RDW het kenteken, voor een paar tientjes, kan laten aanpassen. Nadat de trekhaak is gemonteerd en ik de aanvraag deed bij het RDW krijg ik bericht dat ik moet aantonen dat er een trekhaak onder de auto mag. Wie kan mij vertellen hoe ik dat moet doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.