Ga naar inhoud

MacDeluxe

Member
  • Items

    44
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

MacDeluxe won de laatste dag op 30 augustus

MacDeluxe had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Nimma
  • Interesse(s)
    ZZZ natuurlijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

MacDeluxe's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

13

Reputatie

  1. Idd, bedankt voor de ‘oplossing’. Vroeg me al af wat het zou kunnen zijn.
  2. Jep. Het binnenwerk van het bagagebakje moet eruit. Daarna is hij er makkelijk uit te tillen, dus geen grote kracht, maar veel schroefjes draaien nodig ;)
  3. Afhankelijk van hoeveel ‘vlees’ je hebt kun je iets van de velg af laten draaien. Daardoor wordt de ET iets hoger. Waar loopt de band op aan? Is het de kunststof kuip, of de carrosserie? Als het enkel de kuip is, kun je overwegen om die weg te ‘dremelen’.
  4. MacDeluxe

    Uitlaat

    Hahahaha, heb me idd wel vermaakt met de audio aanpakken. Viel trouwens vies tegen om met de bestaande afmetingen en posities er een leuk geluidje uit te krijgen.
  5. MacDeluxe

    Uitlaat

    Ik zou ook voor de audio gaan. Als de huidige uitlaat defect is, dan is het een ander verhaal, maar enkel voor een beetje sportief geluid… tja… dat zou ik niet doen.
  6. Dat is een nare situatie ervaring. Eens iets anders dan ‘hij wil niet starten’. ik zou zelf proberen om met iets hards er tegenaan te tikken (hamertje) in de hoop dat er binnenin iets losschiet. En anders het contactslot demonteren en kijken of iet als kruipolie helpt.
  7. Het derde remlicht. Zeker aangezien het erger is geworden na het vervangen!
  8. Bedoel je de CCV pot? Die zou ik idd met OEM vervangen. Heb zelf geprobeerd om aftermarket erin te zetten, maar de pasvorm was echt minder goed dan OEM. Daarom de boel maar weer losgehaald en alsnog de BMW kas gespekt.
  9. Die kun je voor een knaak en een bosje wortelen nieuw bestellen. Zelf ook gedaan, kleine moeite.
  10. Dat is idd een ideaal apparaatje 😉
  11. Dank voor je reactie. Dit had ik al verwacht. De frisheid van de tonen haal ik al uit mijn fronttweeters. Ik snap dat je nu een groot verschil merkt, als die het bij jou niet doen. Is wel de moeite waard om even een andere radio in te zetten dan. Succes.
  12. Netjes gedaan! Nu de hamvraag, merk je een (significant) verschil? Ik heb namelijk recent m’n audio aangepakt met versterker en nieuwe frontspeakers + tweeters. Ik gebruik de achterspeakers enkel als ‘vulling’ en had min of meer besloten om hier geen geld uit te geven.
  13. Ik zou zelf (een deel van) de bekleding eruit trekken en op m’n kop in de auto gaan zitten, terwijl het regent, of iemand met een tuinslang de wagen nat maakt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.