Ga naar inhoud

michielo

Member
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
     '04 Z4 2.5i Individual - Voorheen E85 3.0i (US), E46 M3 CSL (US), E61 530d, E36 325, E28 525 & 528e
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
     Rotterdam

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

michielo's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Hee @f1fr33k, nog updates wat betreft je Motive Supplies display? Zit er zelf ook aan te denken om het in te bouwen, of door die jongens van Motive te laten doen (ik heb geen nav nu, dus zal in dash geboord of gezaagd moeten worden denk ik). Ook wel verbaasd eerlijk gezegd dat dat systeem een AUX in nodig heeft; zou verwachten dat het net als een BlueMusic blutooth module simpelweg mee kan prikken in de block connector van de radio 🤔 Dat gezegd hebbende, neem aan dat je er nu al een tijdje mee rijdt, hoe bevalt het systeem zelf? Nog nadelen gevonden? Wat is je algehele indruk?
  2. Nog steeds zoekende als je een set hebt / weet.
  3. Thanks voor de info @Maurits. Probleem gevonden, en voel me er een beetje dom bij. Dus hier voor toekomstige bezoekers wat ik verkeerd heb gedaan. Korte update Die Bluemusic Quadlock connector is inderdaad de connector die ik hebben moest en hij doet het ondertussen. Alles nog maar een keer aangesloten, die extra connector die ik had niet overgezet, en radio aangezet. Telefoon connect gewoon met de adapter, maar zag nog steeds geen wisselaar of AUX. Alle pins maar eens nagelopen, en ook dat zag er verder prima uit. Dus, wat is nu de truuk waar ik niet aan gedacht heb. De radio doet het prima als je in de auto zit en de sleutel niet in het contact zit. Dit is wat ik ook steeds probeerde, maar waar ik dus geen resultaat mee had. Uiteindelijk de ingeving om de sleutel er in steken en het contact aan te zetten, en zowaar kreeg ik toen WEL de CD wisselaar te zien op de radio. Gelijk geprobeerd vanaf telefoon, en werkt nu vlekkeloos. Bijna spijt dat ik niet gelijk de handsfree bel optie er bij heb genomen, maar dat kan altijd nog wel. Oftewel voordat je besluit dat het ding het niet doet, nadat je alles aansluit en test, contact aanzetten. Dat was het hele euvel.
  4. Resurrecting an old topic here, maar goed. Vraagje over bovenstaande. Recentelijk een 2004 2.5i gekocht, met Business CD, zonder DSP, CD wisselaar of navigatie. Grote wens is wel om audio streaming mogelijk te maken in de auto. Had de BlueMusic interfaces al voorbij zien komen als goede optie om bluetooth in de auto te krijgen, en heb ondertussen dan ook zowel deze (40pin Quadlock connector) als deze (3+6 pin) BlueMusic interfaces gekocht omdat ik niet helemaal zeker was welke ik moet hebben. Radio er uit halen was geen probleem, rare was alleen dat er al een B block (?) stekker in de originele connector zat (strak ingewikkeld met de hoofdconnector draden) waarvan ik niet waat waar deze voor is. Eerst de quadlock interface geprobeerd en de originele B block stekker overgezet naar de lege ruimte (voor een B connector) op de nieuwe block connector. C block was reeds bezet door de bluetooth module. Alles aangesloten en mijn telefoon zag zowaar de bluetooth module. Echter kreeg ik met geen mogelijkheid een optie voor CD Changer of AUX. Ik heb ook de B en C connectors omgedraaid om te testen, maar no joy. Ook niet als die B connector helemaal niet aansluit. Voor die tweede zie ik niet waar ik die aan kan sluiten. Heb gezocht in de kofferbak achter de bekleding, maar ik kan daar niks vinden wat betreft een stekker waar die 3+6 pin connector op kan. Zo te zien past dit nergens op de achterkant van de radio zelf. Neem aan dat dit dan ook niet de interface is die ik moet hebben. Iemand suggesties voordat ik het opgeef?
  5. Deurpanelen voor een medio 2000 Z3 2.8 Hi, ik ben op zoek naar bij voorkeur zwarte interior deurpanelen voor een Z3 2.8 uit ongeveer 2000. Al wel eens een set gevonden voor een 2.0, maar die zitten schijnbaar toch anders in elkaar. Hoor graag mocht iemand een setje hebben staan dan wel liggen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.