Ga naar inhoud

Pete000

Member
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Pete000 won de laatste dag op 8 augustus

Pete000 had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Aalsmeer
  • Interesse(s)
    Bmw, alles met achterwielaandrijving zeg maar.

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Pete000's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

2

Reputatie

  1. Dank je nog Maurits. Mijn eigen oude gordelspanners overgezet was idd nodig. Twee aansluitkabels ipv eentje ook.
  2. Beste mensen, ik heb deze week ook mijn standaard stoelen door E46 sportstoelen. Super fijn. Ik krijg wel twee foutcodes die tw maken lijken te hebben met de gordelspanners: 009911 en 009891. is dit een compatibiliteitsprobleem of zijn 1 of beide gordelspanners van de ‘nieuwe’ stoelen defect en moet ik de gordelspanners van mijn oude z4 stoelen overzetten naar de E46 stoelen. Wie heeft hier kijk op? thanks vast! gr Pieter
  3. Hey Peter en Maurits, ik heb hetzelfde plan maar vrees dat ik wat hulp nodig heb bij de montage. Deonderdelen en de schroeven heb ik al van E46 stoelen afgehaald. Ik woon in Aalsmeer…
  4. Thanks, naar Ruud geweest. Pookknop bleek helemaal vastgelijmd te zijn door vorige eigenaar. Met slijptol en tangen de oude Pookknop eraf gekregen. Bizar. God zij dank kreeg Ruud daarna vrij snel de pook weer in de behuizing, dus hij was als het ware uit de kom geschoten. Nu weer lekker op pad!
  5. Ik wilde vandaag een short shift M pookje monteren maar bij het lostrekken van de oude pook heb ik wsl het hele schakelmechaniek kapot getrokken. Ik krijg de Z nog wel in de versnellingen maar alles zit ontzettend los. Dus kogel is uit het omhulsel getrokken denk ik. Ruud al geappt ook. Wat zouden jullie doen? Gelijk met al het gedoe ook maar short shifter bestellen en erin zetten?
  6. Pete000

    Lampje Airbag

    Ik heb net ook een airbag lampje reset gedaan na een super fijn en niet duur obd2 tooltje te hebben besteld via Amazon.de het goedkoopst. De C110. Aanrader.
  7. Parafan Z4 E85 Ik zoek ter vervanging van de gescheurde oude parafan een nieuwe. Mocht iemand er nog eentje hebben houd ik mij aanbevolen.
  8. Deuropeners gezocht Ik zoek ter vervanging van de lelijk geworden binnen deuropeners een nieuw setje zwart/metaal. Voor de Z4 E85.
  9. Ik ben inmiddels voorzien. Het is toch een Z4 geworden.
  10. Speaker in deur e85 Mijn Z4 e85 2003 heeft de standaard 6 speakers maar wel een extra versterker 4 Kanaals. Wat adviseren jullie mij qua speaker upgrade? Versterker is Audio System M80.4. Met Grom voor Bluetooth. Ik wil zelf graag inbouwen en de deur panelen voorzien van isolatie. Ik hoef niet perse mega veel bas of hoog volume.
  11. Tien punten voor Maurits! Microswitch was defect maar het metalen beugeltje zat nog wel in de behuizing. Netjes opnieuw gemonteerd met behulp van Torx schroevendraaier.😀
  12. Thanks beiden.. De ontgrendeling vindt niet plaats. Doodstil dus. Alleen oranje lampje zodra je de kap probeert te ontgrendelen. (Continu) Kapmotor doet z’n werk wel als ik na manueel ontgrendelen weer op de dicht knop druk. heeft een van jullie tip hoe ik switches kan zien of bereiken? Ik krijg dak niet meer dan 10 cm open na manueel ontgrendelen met imbussleutel. Lijkt of ik na trekken aan de rode ring in de kofferbak ook niet manueel het dak open krijg.
  13. Kap ontgrendelt niet elektrisch, gaat ook niet open Mijn Z4 E85 2003 heeft een probleempje. Hebben jullie nog een truc voor als het dak niet open gaat? Oranje lampje brandt en ik krijg hem Manuel ook niet goed open. Met imbussleutel vergrendeling losgedraaid en rode haakje in kofferruimte aangetrokken. Dan trek ik de kap een centimeter of tien open en gaat ie niet verder. Ik kan hem vervolgens wel elektrisch weer dichtdoen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.