Ga naar inhoud

Jeroen_Leiden

Member
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 (E89) sDrive35is
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Leiden

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Jeroen_Leiden's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

1

Reputatie

  1. Ben er vandaag net achter. De kabel moest andersom. Dus de rol van 6mm in het kofferbakslot en het dunne deeltje aan de andere kant van de kabel moest in de gele handel. Zo simpel kan het af en toe zijn.. 🙈 Alles zit nu en ik heb een oude auto-antenne aan het einde rond gebogen als een haakje. Hiermee kan ik de handel makkelijk bereiken via het skiluik. Deze antenne ligt ingeschoven achter mijn stoel. Gelukt dus!
  2. Als ik het goed begrijp is dit de inkeping voor het gele handvat en moet hier dus het eerste plastic geleide deel ingeboord worden. Maar dat stalen tonnetje aan de Bowden kabel, wat in het gele handvat klikt, is 6 mm dik. En de sleuf in dat plastic geleide deel is maar 5 mm breed. Hoe hebben jullie die kabel daar doorheen gekregen dan?
  3. Thx voor deze tip Ewout! Eindelijk een ervaringsdeskundige. Klopt het hierboven geposte Duitse linkje dat je alleen maar de 4 onderdelen op deze foto nodig hebt? Snap er niks van dat je hiermee die trekkabel vast krijgt… Of hangt deze gewoon los vlak bij het slot? En die twee zwarte kunststof delen, waar komen die? M.v.g. Jeroen
  4. Heb ik gezien, maar de daarin genoemde boutjes 12 en 13 kan ik niet plaatsen en kloppen naar mijn mening niet. En bij de onderdelenshops wordt je ook niks wijzer. Afijn, ik las ergens anders een handige link over dit onderwerp: https://www-zroadster-com.translate.goog/forum/threads/z4-3-0i-schalter-zur-kofferraumoeffnung-fehlt.120577/page-2?_x_tr_sl=de&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=de#post-2745373 Hierin worden mij alleen de nummers 8, 9, 10 en 11 genoemd. Geen boutjes. En dan nog niet helemaal helder hoe e.e.a. vast moet worden gezet wat mij betreft.
  5. Ik heb dezelfde vraag als mijn voorganger, het wordt mij uit het plaatje van de onderdelenshop niet duidelijk hoeveel en welke artikelen er nodig zijn om de Bowden- noodontgrendelingskabel vast te zetten en te geleiden. Iemand bekend mee? Of is hier ergens een installatie-instructie van? Bij voorbaat dank!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.