Ga naar inhoud

HansRO

Member
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Roemenië

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

HansRO's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Dat zou best wel eens kunnen. Heb onderwijl via Ad Kusters wel uitgebreide info gevonden hoe dat ruitje er in zit en ik denk dat ik even de spanning van het totaal gesloten dak moet laten vieren en met een dun spateltje die rafelrandjes onder de rubber rand moet persen. Wellicht zelfs met wat speciale lijm..... Laat nog wel weten of het gelukt is!
  2. Hartelijk dank voor je snelle reactie! Wat is BRMS? Ik zag ook wel elders zo'n setje te koop, maar was over €200 en dat werd me een beetje te gortig, temeer mijn eigen onderdeel gewoon nog helemaal functioneel en alleen dat bovenste klein plastic paddenstoel knopje met schroefdraad aan binnenzijde ontbreekt en antenne draadje dus los zit. Ga wel eens kijken of ik daar toch niet een of ander koperen as met schroefdraad in kan pielen.
  3. Afgebroken antenne Schijnt veel vaker voor te komen: afgebroken antenne, waardoor ook het schroefdraad deel is afgebroken en het dus niet eenvoudig wordt er simpelweg een nieuwe antenne in te schroeven. Zie de foto's van het totale onderdeel en dat deel wat ik slechts nodig heb om de nieuwe antennen weer te kunnen vestigen. Heeft iemand iets liggen voor de verkoop? https://www.dropbox.com/sh/2pcbvs744eitezx/AABM9TBhpk5W1kKR2PXirhlua?dl=0
  4. Roest op remschijven Roest op remschijven geeft behoorlijk verlies van remkracht. Is er wat aan te doen?
  5. Rafels softcap rond het plastic raam Beste Z3 bezitter! Sinds een tijdje komen er rafelranden langs het plastic raam (zie foto's). Het raam is redelijk nieuw, dus daar kan het niet aan liggen. Tips hoe we die randen wegkrijgen? https://www.dropbox.com/sh/tninjkl3cwdcn08/AABEeB_Gl2p6leS9ccSAOwysa?dl=0
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.