Ga naar inhoud

Gentry

Member
  • Items

    51
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Gentry won de laatste dag op 31 augustus

Gentry had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 2.8 coupe
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Bussum
  • Interesse(s)
    klussen, reizen, auto's, (te veel hobbys)

Recente bezoekers van dit profiel

774 profielweergaven

Gentry's prestaties

1.9 member

1.9 member (2/12)

10

Reputatie

  1. Ah, mijn antwoord was dus incompleet. Is ook al weer tijdje geleden... Ik weet niet waarom ze je eruit haalt maar als je ze permanent wilt verwijderen weet dan je ook andere middenkastjes etc nodig hebt. Ik heb het bij mijn Z3 destijds andersom gedaan, en het was een enorm gefriemel om die kastjes weer goed werkend te krijgen en de juiste binnenbak en klep te vinden etc.
  2. Voor zover ik mij herinner zit ie inderdaad alleen aan de buitenzijde geborgd, en is het daarna een kwestie van een beetje heen en weer friemelen aangezien hij heel strak in de bussen zit.
  3. Heb je de spoorverbreders achter er wel afgehaald? Ik had de auto namelijk voorzien van 20 mm. spoorverbreders achter. Verder heb ik nog wel een lijstje met punten waar ik nog niet aan toe gekomen was ;-). Maar inderdaad, van het nieuwe onderstel incl B12 pro-kit is ie behoorlijk opgeknapt.
  4. Bijna 100% zeker mijn "oude" wagen. Vragen/opmerkingen hoor ik graag 😉
  5. Heb je 'm toevallig uit Nederland gehaald? Wezep? 😉
  6. Kan ik nog iemand blijmaken met een opbergvak (versie breed) en twee binnenzijpanelen met HK speakers? Het opbergvak mist de sluiting, en de speaker zit er ook niet in. Het zijn onderdelen die ik heb overgehouden van een volledige ombouw van een exemplaar zonder rolbeugels naar volledige originele rolbeugels.
  7. Ik ben wat ruimte aan het maken in de schuur en heb nog twee sets originele velgen voor een Z3 liggen. Desgevraagd kan ik foto's sturen. Het gaat om een set styling 64 en een set styling 35 (de klassiekers). Er zitten ook banden om die allemaal nog best profiel hebben maar al behoorlijk oud zijn. Misschien leuk om wat mee te driften oid. Hoor graag wat je er voor over hebt, ze zijn op te halen in Noordhorn, Groningen.
  8. Geen idee, is in ieder geval niet origineel en er achteraf ingezet. Dus kan van alles zijn.
  9. Ik ben bezig met de grote restauratie van mijn Z3 coupe, en overweeg ook een andere bestuurdersstoel te plaatsen, ik ben zelf namelijk 195. De bult achter de stoel zal ik ook weghalen, maar ik zou ook graag veel lagere stoelen willen. Heeft iemand hier ervaring met het plaatsen van bijvoorbeeld de Recaro Speed, en hoeveel meer ruimte dat oplevert?
  10. Het filmpje even bekeken, je reservewiel zag er nog goed uit. Bij mij beide vergaand verroest...Velg eraf scheelt weer een paar kilootjes 🙂
  11. Dit gezegd hebbend prefereren vrijwel alle liefhebbers een 6-cilinder wat uiteindelijk zal resulteren in een hogere restwaarde. 😉
  12. Een autohoes voor buitengebruik...tja daar blijven de meningen over verdeeld. Zelf gebruik ik alleen zo'n ademende stretch-hoes als de auto in de winter binnen staat. Naar mijn mening heeft een autohoes voor buiten meer nadelen dan voordelen, met name opgesloten vocht. Als je een echt ademende hoes hebt, zoals een binnenhoes, is ie in feite weer niet waterdicht en schiet je er dus niets mee qua vocht als de auto toch nat wordt. Dus ik zou voor buiten zonder hoes gaan, en wellicht een keer vaker wassen. Daarbij maakt het ook groot verschil waar je de auto parkeert. Onder de bomen, op tegels waar plassen op blijven staan, of -erger nog- op het gras o.i.d. Vuiligheid haal je er wel af, maar vocht (en dus roest) is echt een killer.
  13. Ik heb even in mijn folder gekeken en de velgen die horen bij code S263 zijn 17" styling 42 velgen.
  14. Als je wilt weten met welke velgen jouw specifieke Z3 is geleverd zou je eens kunnen proberen je chassisnummer hier in te voeren: https://bimmer.work/ Met een beetje geluk krijg je jouw auto met de opties te zien zoals ie origineel is geleverd.
  15. Inmiddels een nieuwe bestemming gevonden binnen het forum. Vr. Gr.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.