Ga naar inhoud

ChaoticnCrazy

Member
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Vinkeveen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

ChaoticnCrazy's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Opgelost! Schakelaar aan de bestuurderszijde vervangen en alles werkt zoals het hoort (en klusje van niks)!
  2. Misschien had ik me duidelijker moeten uitdrukken. Aan de bestuurderskant kan ik het raam aan de bestuurderszijde bedienen, maar ook het raam aan de passagierszijde. Ik heb het in dit geval over de schakelaar die het raam bedient aan de passagierszijde. Het is dus niet dat de schakelaar voor bestuurders en passagierszijde gekruist zitten. Zal zo even plaatje maken, dan is het wellicht duidelijker. Inmiddels is er een voorstel topic ;).
  3. Passagiersraam alleen omlaag via bestuurdersbediening, ongeacht schakelaar omhoog of omlaag. Als ik, als bestuurder, het passagiersraam open via de raambediening in de bestuurdersdeur, dan gaat het raam aan de passagierskant keurig open, tot zover geen probleem. Als ik hetzelfde raam echter weer dicht wil doen met dezelfde knop, dan gaat het raam nog verder open in plaats van dicht! Dus ongeacht of ik de schakelaar omhoog of omlaag beweeg: het raam gaat alleen maar open en niet dicht. Via de schakelaar in de deur aan de passagierszijde gaat het raam wel gewoon omhoog. Als het raam aan passagierszijde omlaag aan het gaan is en ik doe de schakelaar aan bestuurderszijde omhoog, dan stopt het raam wel. Het is dus niet dat er helemaal niets gebeurt. Iemand dit wel eens gehad en enig idee waar ik dat zou moeten zoeken? Een "raam reset" heeft tot nu toe niet geholpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.