Ga naar inhoud

RENSTEC

Member
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Poeldijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

RENSTEC's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. We hebben hem ook nog uitgelezen met de icarsoft, vd afbeelding. Met een verloop vd OBD1 Hij maakte wel contact maar halverwege werd steeds de verbinding verbroken. Dus nog steeds niet kunnen uitlezen Nu een nieuwe krukas censor besteld, ik twijfel aan de bedrading ervan.
  2. Dankjewel voor je reactie. Onze Z3 heeft alleen de ronde OBD1 onder de motorkap. Ik heb een verloopstekker kunnen regelen met OBD2 blokje maar kan hem nog niet uitlezen. Bluetooth ziet hem niet, hij geeft geen signaal. Ook nog ander een uitlees computer aangesloten maar wederom niet kunnen uitlezen.
  3. Goedendag, ik kan de ingaande OBD2 stekker niet vinden in mijn BMW Z3, bjr 1997 om de ELM 327 aan te sluiten. Motor is afgeslagen tijdens stationair draaien. Geen vonk. Wie kan me verder helpen.
  4. We hebben inderdaad via de onderdelen lijn een zoekopdracht gegeven en was verbaasd over het aanbod, de keuze was reuze zeg maar 🤗. Prijzen van een compleet differentieel gemiddeld rond de €250,- We hebben nog een probleem met het linker portierslot mechanisme, het gedeelte binnenin de deur ( bestuurderskant) Met de sleutel gaan de sloten via het centraal systeem wel open maar niet dicht, sleutel is niet om te draaien. Via de passagierskant werkt het systeem wel. Iemand hier een oplossing voor? Los Mechanisme? Heb begrepen dat het niet makkelijk te vervangen is. Zijn er sets verkrijgbaar om met een afstandsbediening te werken? Hoe is daar de ervaring mee?
  5. Even een update vd reparatie vh differentieel. Mijn dochter en ik hebben hem gedemonteerd en uit elkaar gehaald. Pignonas lager bleek kapot te zijn en heeft meegedraaid op de pignonas. Dan zou er een ander pignonas en kroonwiel in moeten wat te omslachtig zou zijn ook qua kosten. We hebben Gekozen voor een goede gebruikte differentieel van een donor auto met weinig km. Waar je wel op moet letten, er zijn 2 ratio’s overbrengingen. 3,38 en 3.45. Die van ons was 3.45 Hij rijdt nu weer geruisloos 👍
  6. Excuus, is wel zo netjes. 😉 Mijn naam is Rens en ben sinds 2011 de trotse bezitter van een donkerblauwe Z3 1.8 1997. Het onderhoud aan de Z3 doen we ( mijn dochter van 19 en ik ) veel zelf. Zo ook de reparatie aan het cardan. mvg Rens
  7. Hallo 330DM, Het lager zullen de kosten niet zijn maar als het cardan helemaal uit elkaar moet zal hij wellicht uitgeshimd moeten worden. lager vd as naar de aandrijfas. Of is er een makkelijkere manier?
  8. RENSTEC

    Cardan lager kapot

    Cardan lager kapot Van mijn Z3 1,8 roadster uit 1997, is het cardanlager kapot naar de aandrijfas. Ben op zoek naar een goede maar gebruikte Cardan. Wellicht heeft er iemand nog 1 over die ik over kan nemen Mvg Rens
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.