Ga naar inhoud

BMW330i

Member
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    velsen
  • Interesse(s)
    autosport, bmw

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

BMW330i's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Hal 2001, welke twijfels zijn er? Steijn autotaxatie is een heel gerenommeerd bedrijf. vraagprijs komt iets onder de taxatieprijs, 12.500 euro
  2. Tekoop mijn Z3 2.2 6 cilinder Hierbij bied ik mijn perfect onderhouden Z3 aan. Hij wordt verkocht omdat ik overstap op een M4 cabrio! zie het officiële taxatie rapport voor staat van dienst en foto’s. wij zijn met de nieuwe aanwinst M4 van 5 mei tot 23 mei op pad, dus zal ik pas na die datum kunnen reageren. Taxatie T59391 rapport BMW K-181-RH M.C.H. van der Linde.pdf
  3. kijk, nu kunnen we zaken doen. Dank je wel! Ga gezien de prijzen op zoek richting "after market".
  4. Hartelijk dank voor de tips, ik lees dat de meningen verdeeld zijn. Bij BMW dealer krijg ik te horen dat de koplampen "wereldwijd" een en hetzelfde artikelnummer hebben. Dus de twijfel blijft nog even aanwezig of er toch ergens een handeltje of iets anders op de lamp-unit zit die voor de omschakeling zorgt. Ik ga de lampen demonteren en op zoek. keuring in Lelystad kan toch pas op zijn vroegst in januari 2021 plaatsvinden vanwege de drukte en corona maatregelen die ze nu hanteren ( auto 1 dag voor de keuring brengen en de dag na de keuring weer ophalen!!!!).
  5. Inderdaad, vervangen is niet nodig! Maar de vraag is hoe je de lichtbundel kan verstellen naar rechtsrijden
  6. Koplampen z3 ombouwen van linksrijdend naar rechtrijdend Ik ben sinds een week de gelukkige eigenaar van een uit Japan geïmporteerde Z3. 2.2 6 cilinder met het stuur aan de linkerkant. nu in afwachting op individuele goedkeuring bij de rdw te Lelystad ben ik op zoek hoe je de koplampen kunt veranderen zodat je tegenliggers niet verblind. tips???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.