Ga naar inhoud

MarkHo

Member
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Den Haag

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

MarkHo's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Bedankt voor alle reacties! Als ik dan ergens naar een auto ga kijken, waar kan ik dan zien of de vorige eigenaar niet de kofferbak in de gaten heeft gehouden? Is het dan ergens poreus, of zorgt een natte kofferbak voor andere mankementen? of zijn er bekende roestplekken die ik in de gaten moet houden? Wat voor gedoe moet ik me hier bij voorstellen? Klopt het dat de motoren van de z4 een distributieketting hebben (ipv riem)? Moeten die ook na een bepaald aantal km vervangen worden? Een jaguar XF sportbreakbrake Waar herken ik die aan? En wat als het oudere model er op zit, betekent dit dat die sowiezo vervangen moeten worden a 2x 250,- ? Als ik iets kan doen... ik ben dus wel van plan om een aantal proefritten te maken. Nogmaals bedankt voor jullie hulp!
  2. Waar op te letten bij aanschaf Hallo, Ik ben binnenkort van plan om een Z4 E89 aan te schaffen. Nu zei een vriend van me dat ik er goed aan doe om op dit forum te vragen waar ik allemaal op moet letten als ik een proefrit ga maken. Wat extra info: - De auto gaat als daily gebruikt worden - Ik verwacht rond de 20k per jaar er mee te rijden. - Hij zal buiten geparkeerd worden - Ik wil er ongeveer 20 a 25k aan uitgeven - Ik ga voor een automaat - ik weet niets van autos (maar ben zeker bereid om er moeite in te steken) Wie kan mij opweg helpen? Met vriendelijke groet, Mark
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.