Ga naar inhoud

Mizzz Coupe

Member
  • Items

    279
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 Coupe
  • Geslacht
    Female
  • Locatie
    Beegden

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

1,258 profielweergaven

Mizzz Coupe's prestaties

2.2 member

2.2 member (4/12)

0

Reputatie

  1. Yep, goed gezien; heb Zedri als fotomodel gebruikt.
  2. Wat een tour zeg! Als jullie zijn bijgekomen willen we graag de plaatjes ook zien! HK met sinaasappel zich goed gedragen?
  3. en weer een nieuwe rit erbij!! De Brabant rit van 2 juni :hamer: Genoeg te toeren deze zomer!
  4. beste allemaal, de routefiles van de LIMBORIT IV 2011 staan hier.
  5. ZIEZO, dat zit er weer op! En The Bob - Frank, dat pilsje staat hier ook op tafel! Fijn dat iedereen het weer een mooie rit vond en het weer mocht er natuurlijk ook zijn. :ok: We hebben weer geluk gehad! Plaatjes staan hier. Een paar eruit gehaald:
  6. Is bij deze aan het Routetopic toegevoegd.
  7. ...of je geeft een papiertje met wat alternatieve routes...uiteindelijk komt iedereen toch wel weer bij elkaar uit...
  8. Beetje tempo erin heeft toch wel een hoge funfaktor!!! Al is een haas nog zo snel, een 3.0 achterhaalt 'm uiteindelijk toch wel!
  9. 'n Goeie eerste rit voor onze Z na een schorsing van een paar maanden. Genoeg bochten om alles weer even in te rijden. Tja, die regen...En dan nog mag dat zelfs een aantal fietsers er niet van weerhouden op dat stalen ros te kruipen . En inderdaad, blijkt dat het allemaal niet zo strikt hoeft te zijn qua routeplanning. Iedereen komt gewoon netjes bij de Schnitzels uit. De file van de route staat in het routetopic, voor diegene die 'm nog een keer wil rijden of die nu de andere versie eens wil proberen ;) Plus een nieuwe ITN file voor TomTom (maar die moet je nog bewerken). Route files
  10. je hebt vast nog wel ergens een kaartje (met gepatenteerde falkVOUWWIJZE ) liggen waar je een omweggetje op kunt uitstippelen
  11. Proficiat met Annemijn! Wat een geweldig lief klein meisje! Heel veel geluk met z'n drietjes !
  12. ja, die zijn HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL verstandig !
  13. dat doen niet alleen de idiote locals ben ik bang......
  14. Heren, bij deze de link naar het routetopic met de info over deze tour. Have FUN!!!!!!! (btw, Ralf, koffie kan evengoed nog hoor!!! Bedankt ook voor de tip van de Alpenführer!!)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.