Ga naar inhoud

Joeld

Member
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Alfa Romeo 155 & Z4 2.5i
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Waddinxveen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Joeld's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

1

Reputatie

  1. Wat een gedoe. 😉 Is gewoon een moderne auto toch? Mijn Z4 staat ook gewoon buiten. Gewoon regelmatig mee rijden en netjes schoon houden.
  2. Nou, dan bied ik 7,50 incl. verzendkosten. 😉 😋
  3. Vrijwel onmogelijk om te beantwoorden, maar hij zou mij verbazen als dit lukt onder de 5000 Euro. Alleen een setje koplampen kost je al tussen de 500 en 1000 Euro.
  4. Voorzien, hartstikke bedankt adri!
  5. En ik denk eigenlijk ook dat je een leuke individual 2.5 ook niet moet laten staan. 😉
  6. Bofkont in een MX-5. 😉 Maar jou kennende zou ik geen Z4 kopen met meer dan 150k km. Ook qua verkoop zit je dan al snel wat lastiger, helemaal als je richting de 180k gaat. Ik heb er gelukkig een gevonden met 122.000 km. Dan kan ik er een paar jaar mee sturen en nog verkopen ruim onder de 150.000 km.
  7. Imitatie velgen zeker? Wel mazzel nog dat de airbags zijn blijven zitten, anders ben je verder van huis.
  8. S is een uitvoering met wat extra opties, onder andere climate control.
  9. BMW Radio CD Business Hallo, Heeft iemand nog een Radio CD business liggen voor een '03 Z4? In die van mij zit helaas een barst en 2 knoppen werken niet helemaal meer. Alvast bedankt,
  10. Er zit in de bagageruimte een touwtje. Heb je deze al geprobeerd? Bij mij zat hij ook vast, even slot gesmeerd en hij doet het weer.
  11. Eigenlijk ook geen daily, maar mijn andere hobbyauto: [i Een Alfa Romeo 155 1.7 TS 8v uit 1994. Dit is mijn eerste auto en heb ik in bezit sinds 2011. 🙂
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.