Ga naar inhoud

thijsvddh

Member
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    E85 Z4 3.0i 2003 en Opel Corsa 1.2 2020 (lease)
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Hoeksche Waard, Zuid-Holland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

thijsvddh's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Sperdifferentieel E85 3.0 2003 Hallo allemaal, Van de week ben ik bij Alpina en BMW specialist SPBA geweest bij mij om de hoek voor een beurtje, maar ook even de staat laten opnemen. Een groot punt wat eruit komt is dat mijn dif lek is en waarschijnlijk vervangen moet worden. Is het het waard om als er toch een nieuwe in moet om gelijk te upgraden naar een sperdifferentieel? Ik ga er niet mee driften, maar vind het wel leuk om rap de bocht door te komen. Ik weet niet precies wat het kostenplaatje zal zijn, maar SPBA zou nog een offerte opstellen. Ik zie graag jullie reacties tegemoet! Grt. Thijs
  2. Update! Ik heb Pilot Sport 4S besteld en deze worden als het goed is a.s. zaterdag gemonteerd. Ik ben zeer benieuwd wat het resultaat is!
  3. thijsvddh

    E85 coderen

    E85 coderen Beste leden en liefhebbers, Ik wil graag mijn 3.0i coderen. Ik weet dat daar verschillende applicaties zoals Carly en BimmerCode voor zijn. Maar ik vind het een beetje zonde om een abonnement bij Carly te nemen voor alleen coderen en BimmerCode werkt schijnbaar niet op de E85. Ik heb goede connecties met de lokale BMW dealer, maar ik heb liever een app waarin ik op mijn gemak de functies kan uitproberen. Weten jullie nog een goed (en betaalbaar) alternatief?
  4. @Maurits Ik denk dat ik nog even wacht met mijn keuze maken. Ik heb vorige week een goed wintersetje kunnen bemachtigen. Volgend jaar als het zomersetje er weer onder gaat, kan ik gelijk kijken wat ik ga doen.
  5. Nieuwe banden kiezen Hallo iedereen, Ik zag geen topic over banden dus vandaar dat ik deze aanmaak. Ik ben aan het kijken voor nieuwe banden (19'') voor mijn E85 3.0i. Ik zit een beetje te kijken naar de Michelin Pilot Sport 4S. Dit is echter wel een dure band. Zijn nog banden met een betere prijs/kwaliteit verhouding?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.