Ga naar inhoud

SanderZ4

Member
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    BMW Z4 2.5 IS E85
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Zuid-Holland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

SanderZ4's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Dank voor jullie reacties! De pomp is bij de vorige eigenaar al naar de kofferbak verhuist, dus dat is waarschijnlijk niet de oorzaak. Hebben jullie misschien een idee/adres waar dit snel gecheckt kan worden wat de oorzaak is
  2. Problemen met Soft-top Beste allemaal, Helaas ben ik al een tijd aan het tobben met mijn Z4 E85 Soft-top. Aan het begin ging dit dak regelmatig niet meer dicht (hij stopte dan halverwege, meestal net voor het einde), en daarbij bleef het rode lampje knipperen. Ik heb dit zo'n 4 keer gehad, en op het laatst deed de kap helemaal niks meer. Als die gesloten was, ging die niet meer open. Ik heb hem gister uit laten lezen met de volgende storingen: - 31 USW 4.1. Kurzschluss nach GND - 34 USW 4.2 Kurzschluss nach GND Heeft iemand dit eerder ook al een keer gehad, of weet iemand wat de oplossingen zijn?
  3. Mijn rechterraam mechanisme werk niet optimaal en hierdoor doet de soft-top haperen bij het dichtdoen en brand er een rood lampje. Verder heb ik een automaat en doet de moet regelmatig lage toeren maken rond de 650 rpm, daarnaast was die gisteren ook afgeslagen toen die in de P stond. Nooit geweten dat dit überhaupt kan met een automaat.
  4. Uitlezen Z4 E85 Beste zzzzz'ters, De afgelopen week heb ik mijn eerst BMW Z4 E85 aangeschaft, het is werkelijk waar een brute machine. Maar mijn vraag is beschikt er iemand over uitlees apparatuur voor deze auto, en de tijd heeft om mijn Z4 uit te lezen. 😋 Groetjes van Sander
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.