Ga naar inhoud

ErikC

Member
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Helmond

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

ErikC's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Klimaat knoppen werken niet Drie meest linkse knoppen airco, verwarming en ventilatie snelheid werken niet meer. Waar zou het aan liggen?
  2. ErikC

    Deur handvat los

    Deur handvat los Linker portier handvat aan de binnenkant is losgeraakt. Het blijkt dat een clip / klem afgebroken is. Hoe kan ik het repareren?
  3. Het is gelukt met de vervanging van de verlaagde veren door standaard veren. Ik maak gebruik van de ENERGY Veerspanner van 25 cm lang. Het lukte niet om te klemmen tussen 2 windingen van korte veer. Ik moest improviseren door een houten balk te gebruiken en de onderste klem van de veerspanner weg halen. De veer kan dan 15 cm ingedrukt worden. Het is ook veiliger. Bij nieuwe veer is de 25 cm spanner gewoon te kort Dus ik heb de veer even ingeduwd totdat de spanner een grip heeft. Het is goed gegaan met 2 voorveren. Nu is het 3 cm hoger geworden.
  4. Je hebt inderdaad gelijk. Het was 34 cm voor 3cm verlaagde veren. Nu is het standaard geworden: 37 cm.
  5. Het achter is wel iets hoger dan het voor. Beter stap voor stap bekijken en monteren. Mocht het niet kloppen, kan ik altijd wat bijkopen. Niet onnodig kopen als het echt niet nodig is. Ik heb geen oude beest want alles lijkt vrij nieuw, ook al van 2007. De duitsers waren zondag rijders en doen zuinig omgaan. Heeft maar 86000 km gelopen. Waar haal je dan de originele spullen vandaan? Website?
  6. Ik weet nu zeker en heb 2 standaard veren besteld: https://www.auto-onderdelen24.nl/suplex/8675127 (chassis veren Suplex 06247) https://www.auto-onderdelen24.nl/energy/13638189 (ENERGY Veerspanner, chassisveer) Ik zie wel of ze inderdaad wel kloppen. Een goede video handleiding: https://www.youtube.com/watch?v=DZLgRNgdznU&t=19s Wens mij succes.:-)
  7. Ik heb zojuist een Z4 van 2007 aangeschaft. Het zag er laag uit. De vrije hoogte onder de voorbumper is 11 cm. En de afstand tussen onderkant van de voor-spatbord naar grond bedraagt 63,5 cm. De band heeft de diameter van 63 cm, dus het is van 18 inch. Er blijft dan ca 0,5 cm vrije ruimte tussen bovenkant van de band en de onderkant van de voor-spatbord. Ik neem aan dat het verlaagd is. Wie kan het bevestigen?.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.