Ga naar inhoud

bram76

Member
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 2.8L
  • Geslacht
    Male

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

646 profielweergaven

bram76's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. De bekleding zit met pluggen vast. deze zijn moeilijk te verwijderen (schroevendraaier) en gaan makkelijk kapot. is misschien handig om eerst te kijken waar je nieuwe pluggen kunt halen. bij mij lag er inderdaad een zwarte stekker voor een cd-wisselaar maar ook afgeknipte stekkers voor een versterker. Ik weet niet of elke zzz dus zo'n kabel heeft, je zou deze dan ook voor in de opening van je radio moeten zien zitten of achter het dashboard (zou dit eerst checken). Je kunt ook zelf een kabeltje leggen naar achteren, maar dan moet je veel losmaken Incl middenconsole. heeft mij toch bijna een dagje gekost om alles in te bouwen.
  2. PS zou de speakerkabels isoleren. mijn linker speakers geven een lichte ruis als ik gas geef. Dus als je toch bezig bent is dat makkelijk te doen. Versterker ligt ook achterin maar daar lijkt hij geen storing op te geven.
  3. Dat dacht ik ook. Ruud tankt zijn M-etjes alleen bij BP aangezien die eerder problemen geven. Mijn auto gaf op de computer ook geen foutmelding, dus wie weet zit jouw kat ook dicht. ik weet niet of er een makkelijke manier is om dit te testen. Ik ga niet meer naar de tango, you never know!
  4. Vorige week had ik een onderwerp op het forum over het velies van vermogen van mijn Z3. Als hij harder dan 100 reedt trok hij bijna niet meer door. Ik had al langer het idee dat de motor minder pittig was. hierbij de oplossing van mijn probleem. Gisteren ben ik bij roodkapje geweest, hij heeft de computer uitgelezen. deze bleek in een soort veilige modus te staan, maar een echt probleem vond hij niet. Uiteindelijk heeft hij het probleem gevonden, de katalysator bleek geheel dicht te zitten. het probleem is opgelost en hij rijdt weer super. Tevens xenonverlichting laten plaatsen en de auto gechiptuned. nu schiet hij vooruit en zie ik ook nog waar ik heen ga! Mogelijk ligt het dichtslibben aan de soort benzine die ik tank (Tango) want hij kende nog een forumlid uit Nijmegen met hetzelfde probleem, hij zal dit nagaan. Ik ga voortaan BP tanken. Roodkapje bedankt!
  5. Je hebt gelijk. Soms is het moeilijk om iets los te laten! Maar ik had wel even tijd om een paar foto's in de gallerij te zetten. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. zal ook een keer foto's met hardtop erop zetten, ziet er ook wel gaaf uit.
  6. Hoi andre, Daar dacht een vriend van mij ook aan, hij doet altijd de beurten, maar is niet instaat de computer uit te lezen. Ik ga straks roodkapje bellen. Ik heb er goede hoop op dat het wel weer opgelost wordt. bedankt
  7. Ik ben geen autotechnicus, maar de motor klinkt inderdaad anders. je hoort niet meer zo mooi de cilinders tikken. echt rammelen valt nog mee. Hoe achterhaal ik of in mijn auto zo'n S50 motor zit (is uit 1997, duits)? Ik zal binnenkort wat foto's in de gallerij zetten, de foto's die ik heb zijn niet echt goed en te groot om te uploaden. alvast bedankt voor jullie tips. Ik heb roodkapje een bericht gestuurd, hoop dat hij reageert. Anders zal ik hem toch gewoon na de dealer brengen. wordt er niet goed van dat ik er niet in kan rijden.
  8. bram76

    Verlies van vermogen

    Hallo, Ik ben bram en heb nu 2 jaar een 2.8L Z3 roadster(duitse auto met alle opties en automaat. heeft de ronde achterlichten en aparte spiegels; plaatje om te zien). De Z3 bevalt uitsteken, maar sinds een paar weken merk ik dat hij vermogen mist. Normaal schiet ik op de snelweg overal snel langs, maar nu duurt het een eeuwigheid om te versnellen. Hij maakt gewoon voldoende toeren, maar trekt alleen een beetje tussen de 4000 en 5000 toeren, daarboven komt er helemaal geen beweging in. ook heb ik het idee dat hij meer verbruikt. dit probleem werd al eerder besproken op het forum, maar de oplossing is er nooit bijgezet en het betreffende lid reageert niet op mijn vraag. Mijn monteur heeft geen idee wat het kan zijn. Voordat ik hem naar een dure dealer breng heeft iemand dit probleem ook gehad? graag hoor ik jullie oplossing. bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.