Ga naar inhoud

JordanZ4

Member
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 coupe
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Amsterdam
  • Interesse(s)
    Af en toe een ritje en algemeen onderhoud

JordanZ4's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Airbag deactiveren passagier Z4 coupe Hi, in mn boekje staat dat deactivatie van passagiers airbag via de zijkant dashboard met een plaatje erbij kan of via een knop op tussenconsole. Beiden heb ik niet. Zie wel een uitsparing maar verder niks. Iemand een idee hoe uit te schakelen?
  2. Dank allemaal voor het welkom. Rijdt zeker alsof het feest is. @Maurits: Ja die winterbanden waren idd al een enorm positieve ervaring qua rijden. Die Run flats zijn nogal stug en zitten er voor de zomer weer onder. Tis lastig zoeken naar een mooie deal voor goeie banden door die wisselende voor en achtermaat. @timewa: Dank je voor de tip. Voor nu is het geluid met het stellen van warmteschild bij de uitlaat verdwenen. Maar kan idd zijn dat de rubbers er juist voor zorgen dat hij het schild steeds raakt. Ben wel benieuwd hoeveel kracht er wel niet opkomt te staan. Met de hand was de uitlaat niet echt tot zover te bewegen dat hij iets raakt
  3. Geluid was de torsie die veroorzaakte dat de uitlaat tegen hitteschild kwam. Verder alles wel. Klaar voor weer een mooie toer door europa!!
  4. Nieuw bij de club Hoi Allemaal, Sinds een aantal maanden eigenaar van een zwart met. Z4 coupe automaat uit 6/2008. Aangezien de garantie bijna verloopt heb ik hem voor een voorkeuring bij BMW amsterdam voor een check gebracht. dit om in te schatten of er grootonderhoud aankomt en er waren wat zaken die me opvielen. Gezien jullie ervaring benieuwd wat jullie ervan denken en natuurlijk wat er zo uit komt. - bij ca 4000 rpm in d zonder sport schakelt ie over en dan hoor ik een metalig krassend geluid links achter. Dit zou door de kanteling van het blok de uitlaatpijp zijn die het hitteschild raakt. Dit doordat een ophangbeugel van de uitlaat los was. Herkenbaar? - verder voel ik speling in de aandrijving achter als ik rustig rijd en gas los laat en met beleid weer gas geef. In minder dan een seconde merkje dat er wat ruimte zit tussen het moment van gas geven en de aandrijving ik hoor dan ook de ‘bonk’ dat het gas vermogen/aangrijpt op de aandrijving. onwijs blij met de auto. Al een lange tour net voor Corona naar Oostenrijk gemaakt met Winterbanden via de volledig ondergesneeuwde Schwartzwalderhoogstrasse. Dan blijkt wel dat het niet echt een sneeuwauto is. Hoewel er stonden nogal wat gestrandde vrachtwagens en personenautos en de Z4 trok het wel. Was wel erg leuk. ben benieuwd en hoop op een leuke toer met nog wat enthousiaste Z rijders. groet Jordan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.