Ga naar inhoud

Benny

Member
  • Items

    41
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Benny won de laatste dag op 12 mei 2020

Benny had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 2.8
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Mijnsheerenland
  • Interesse(s)
    Auto's, horloges, Shorttrack.

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Benny's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

1

Reputatie

  1. Benny

    Alles nog nieuw

    Ik dacht dat ik de enige was die het forum kwijt was. Heb het nu net pas teruggevonden. Heb ik een notificatie ergens gemist ofzo?
  2. Verschil zit in dubbel of enkel vanos. Als je een foto maakt kun je dat zo zien. Zelf ook, einde cilinderkop heb je een enkele uitstulping (inlaat) of een dubbele Vanos.
  3. @Ewout ja en nee. Sinds ik de e46 dagelijks rijd en zoals vandaag een dagje met de Z3 naar werk ga is het wel echt extra genieten. Maakt het wat specialer ofzo. Denk dat een coupe wat makkelijker is om mee te leven. Elke dag met die herrie in de auto zoals bij de Z3 zou ik gek van worden.
  4. De 330 is in inmiddels een maandje in bezit. Afgelopen zaterdag een dag geholpen met twee stappen polijsten. Ben erg blij met het resultaat.
  5. ๐Ÿ‘๐Ÿผ Keep up the good work!!
  6. Zo zou ik het doen. Dan kun je supergericht zoeken en valt er enorm veel af. Vinden wat je wilt lukt meestal toch niet. Maar een kleine concessie doen is op zich niet erg als je iets vindt wat voor 99% aan je eisen voldoet.
  7. Als ik het verhaal zo lees maak je het wellicht moeilijker voor jezelf dan nodig is (zonder gelijk de Zeiler uit te hangen). Voor ik mijn Z3 kocht las ik ergens dat voor je een auto als deze koopt eerst heel goed moet bepalen wat je nou wil. In het geval van de Z3: Wide small body, 6 of 4 cilinder, kleur interieur e.d. maw, zoals ik het lees twijfel je nog over zoveel mogelijkheden dat je ff terug moet naar het begin. Wat wil je? dat gaan zoeken, kunnen wij je maar moeilijk mee helpen. Hier kan wel steeds iedereen je op andere gedachte brengen ๐Ÿ™‚๐Ÿ˜‰ dus e85? e89? 2.5? 30?
  8. Benny

    Koni sport (geel)

    Koni sport (geel) Na ongeveer een half jaar vandaag eens de schokbrekers laten checken of ze een beetje behoorlijk zijn Afgesteld. Toen nieuwe koni heel gemonteerd die rondom instelbaar zijn. Voor in gemonteerde staat, achter moet je demonteren om af te stellen. niet echt verbaasd dat โ€œmijnโ€ afstelling niet klopte. Voor moest uiteindelijk wat harder op een volledige slag en achter moet ik nog terugzetten naar 0,0. Leek mij wat vreemd maar met de hardere voorkant en straks de zachtere achterkant stuurt het nu al een heel stuk strakker! Daarbij leuk om met een ervaren demper monteur mee te rijden en zijn gedachtes te horen. filmpje laat de meting zien. De zogeheten โ€œvaltestโ€ FullSizeRender.mov
  9. Zat toevallig deze week met hetzelfde "probleem" Deze site heeft mij wel geholpen. https://www.tyrereviews.co.uk Uiteindelijk voor de Dunlop Sport Maxx RT2 gekozen. Die had ik al onder mijn andere auto's liggen en bevalt gewoon goed.
  10. Nieuwe pakkingen voor de handgrepen. Klein klusje. Iedereen ziet het als ze versleten zijn, niemand die het opvalt als ze weer nieuw zijn. geeft ook niet. Ik ben er blij mee.
  11. Heb net de Creator 310 besteld. Erg benieuwd hoe die het doet. Iemand daar ervaring mee?
  12. 144 is de kleurcode. Ben erg blij met resultaat!
  13. Wielen refurbished. passen niet op de 2.8 en ik zie ook af van de aanpassingen om ze passend te maken. Nu dus een set van de afgrond gered en als kunst in de woonkamer gezet ๐Ÿ˜œ mocht iemand interesse hebben hoor ik het.
ร—
ร—
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.