Ga naar inhoud

CGSLI

Member
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

CGSLI won de laatste dag op 16 september 2019

CGSLI had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Deventer

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

CGSLI's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

3

Reputatie

  1. Nee zijn niet elektrisch. @sandere39, heb hiervoor een Fiat Grande Punto, Seat Mii, Peugeot 106 en een Suzuki Swift. Heb ook wel vaker lange (> 300 km) stukken gereden in een Mini Cooper SD, een VW polo, VW Golf en Skoda Rapid. Nooit last gehad van m’n rug, in geen enkele auto. Ik vind het ook bijzonder omdat ik echt aan zware krachttraining doe en dus een super sterke rug heb. En m’n vriendin doet aan gewichtheffen, dus die heeft ook geen doorgezakte rug oid. @Hunebed, dat heb ik ook geprobeerd, maar hielp ook niet helaas.
  2. @bofkont: Dankjewel voor de info en de link. Dat ziet er goed uit, alleen ik heb een beige interieur wat ik erg mooi vind. Dan ga ik daar eens naar op zoek op eBay. @Individual Met direct bedoel ik dezelfde dag, dat was aan 't eind van de ruim een uur durende rit naar huis. De overige proefritten waren in ieder geval korter, geen uur in ieder geval. Dus ik kan niet zeggen of dit ook bij de andere Z4's een probleem was geworden. In ieder geval is 't me niet opgevallen bij de overige proefritten. We hebben er allebei last van, zowel bestuurder als passagier en ook allebei in beide stoelen. We hebben regelmatig gewisseld afgelopen weekend. De bijrijdersstoel ziet er nog erg netjes uit, niet alsof die veel gebruikt is en dus mogelijk doorgezakt.
  3. Zijn de M stoelen dan de E46 sport sitze? Dan houd ik dat eens in de gaten op Ebay en Marktplaats. Voor een paar honderd euro wil ik het wel proberen, maar een paar duizend euro wordt me te gek jammer genoeg. Dat past niet in m'n budget 🙂
  4. Mooi plaatje! De RdgA is inderdaad fantastisch, heb hem al twee keer gereden. Een keer met de motor en een keer met een normale auto. Maar ik denk dat het inderdaad per persoon kan verschillen of de auto wel of niet lekker zit. Dat vermoed ik in ieder geval wel. Ik hoop dat hier de gouden tip komt. @bojan; heb jij er ervaring mee dat die helpen tegen rugklachten in de auto?
  5. Z4 E85 - 2.5i 2005 - Slechte stoelen? Sinds een ruime week (8 dagen :)) heb ik nu m'n Z4. Prachtige auto, ben er super blij mee en rijdt super. Alleen er is een ding wat een flinke domper op de feestvreugde geeft en dat is dat zowel ik als m'n vriendin absoluut niet in de auto kunnen zitten. Ik had het direct toen ik de auto ophaalde (dat was een rit van een uur naar huis) al dat ik ontzettende last kreeg van m'n lenden, maar afgelopen weekend zijn we naar de Eifel geweest en toen wisten we helemaal niet meer hoe we moesten zitten. We krijgen beide ontzettend veel last in de lage onderrug. Wat we al hebben geprobeerd: - Stoel in alle mogelijke standen, van helemaal rechtop zitten en de stoel in een hoge stand tot zo ver mogelijk naar achter en helemaal achterover. - Een zelfgemaakte lendensteun fabriceren van een sjaal. Dit hielp ook niet, werd de pijn alleen maar erger van. De stoelen lijken verder niet doorgezakt, het voelt ook niet alsof je op een plaat of iets dergelijks zit en er zit ook voldoende steun in. Het is niet anders dan de andere Z's die ik heb proef gereden. Verdere info: - Ik ben 187 lang, heb met name lange benen - M'n vriendin is 1.77 lang, ook met lange benen - We doen beide aan krachtsport en hebben dus beide een sterke rug, we hebben verder ook nooit last van rugproblemen. Weet iemand wat te doen?
  6. Heb ook niets meer weer gehoord na m’n kritische vragen.
  7. Ik had hem nog even geantwoord, was benieuwd waar ie mee zou komen: "HalloDie Zahlung wird vor der Lieferung auf das Bankkonto des Versandunternehmens überwiesen. Dies behält das Geld, bis Sie das Auto nehmen und beschließen, es zu behalten. Wenn Sie es erhalten und aus irgendeinem Grund nicht behalten möchten, können Sie es dem Kurier zurückgeben und das gesamte Geld zurückbekommen. In beiden Fällen bezahle ich den Transport. Ich werde einen Vertrag unterschreiben und die Tracking-Nummer senden, um die Details zu überprüfen. Sobald ich Ihre Informationen erhalten habe, werde ich Ihre Bestätigung senden. Ich werde Sie morgen nach Abschluss der Transaktion anrufen. Der Kurier sendet Ihnen die Rechnung mit allen Zahlungs- und Lieferinformationen. Bestätigen Sie, dass Sie damit einverstanden sind, und ich kann mit der Transaktion beginnen." Ik ga er gewoon op antwoorden, ga eens 't spelletje mee spelen 🙂 Hou jullie op de hoogte.
  8. Stom dat ik toch weer bijna in zoiets trap, maar idd. If it sounds too good to be true, it probably is. Je wordt toch al snel hebberig. Dank voor de reacties.
  9. Auto importeren - vreemde constructie. Wat denken jullie? Het gaat om deze auto. En ik ben in contact met die meneer om te komen bezichtigen, op zich prima. Krijg ik nu de volgende e-mail: '' HalloIch wohne in Nibe, Dänemark.Das Auto ist in Deutschland zugelassen, hat eine deutsche Registriernummer und befindet sich jetzt in Dänemark.Daher bitte ich Sie, im Voraus zu prüfen, ob der Kauf für Sie in Frage steht.Das Auto wird von der dänischen Reederei Norden Kurer Gruppen direkt an Ihre Heimatadresse geliefert.Sie müssen nicht für den Versand des Autos bezahlen. Alle Kosten sind im Preis enthalten.Sie haben 3 Tage Zeit, um das Auto zu fahren und zu testen. Nachdem die Zeit abgelaufen ist, müssen Sie sie entweder zurückgeben oder sich für den Kauf entscheiden.Dies scheint mir ein sehr sicherer Weg, so dass sowohl ich als Verkäufer als auch Sie als Käufer geschützt sind.Wenn Sie damit einverstanden sind, senden Sie mir bitte Ihren vollständigen Namen, Adresse, E-Mail-Adresse und Telefonnummer, um die Transaktion zu starten. Grüße" Wat denken jullie hiervan? En wat zouden jullie hiermee doen? Ik kan niet achterhalen volgens mij op welke naam dit kenteken staat en of dit wel echt is, weet iemand anders dat? Ik heb een beetje het gevoel 'if it feels to good to be true, it probably is'.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.